More  Inventarierea câinilor, reluată la Carei

  - Advertisement -

  Asociaţia Puffy, împreună cu Primăria Carei, au reluat, începând din 1 aprilie, inventarierea câinilor de pe raza municipiului. Acţiunea a fost demarată în vara anului trecut de către voluntarii asociaţiei. Până la întreruperea acţiunii, au fost inventariaţi 750 de câini cu stăpân, ne-a declarat preşedintele Asociaţiei Puffy, Maria Ardelean.
  Potrivit sursei citate, acţiunea de inventariere a câinilor aflaţi în gospodăriile careiene, respectiv de informare a proprietarilor cu privire la prevederile legale privind obligativitatea castrării/sterilizării câinilor fără valoare chinologică, va fi finalizată în decurs de aproximativ două luni.

  În urma acestei acţiuni, conducerea Asociaţiei Puffy speră să limiteze înmulţirea necontrolată a câinilor, întrucât s-a constatat că numeroşi stăpâni îşi abandonează câinii nedoriţi.

  De asemenea, Asociaţia Puffy va demara în viitorul apropiat o acţiune de sterilizare gratuită a câinilor, cu ajutorul unui cabinet veterinar mobil. Până în prezent, Asociaţia Puffy a asigurat castrarea a 755 de câini, ne-a declarat preşedintele Maria Ardelean.
  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts