More


  La un punct de play-off!

  - Advertisement -

  oli

  Comisia de disciplină a FRF a anunţat oficial ieri pe site-ul al federaţiei că a luat act de retragerea din campionat a echipei FC U Craiova.

  “În temeiul art. 19.3 din ROAF, în urma adresei nr. 1008/28.03.2014 a Fotbal Club U Craiova, a constatat retragerea tuturor echipelor Fotbal Club U Craiova din competițiile organizate de Federația Română de Fotbal, ediția 2013-2014.”.

  În aceste condiţii conform regulamentelor FRF, Olimpia Satu Mare va primi două puncte în plus şi va urca pe locul trei în clasament . FC U Craiova pierde toate partidele din retur cu 3-0, inclusiv cele jucate pe teren.

  Iată prevederile articolului 18 din ROAF:
  Articolul 18 – Retragerea sau excluderea echipelor din campionat
  1 -În cazul în care în cursul desfăşurării unui campionat, o echipă sau mai multe echipe se desfiinţează, se retrag, sunt retrogradate sau excluse din activitatea competiţională, se procedează astfel:
  a) dacă această situaţie intervine înainte de sfârşitul turului, rezultatele jocurilor disputate se anulează şi nu vor mai apărea în clasament;
  b) dacă această situaţie intervine după terminarea turului, sau în timpul desfăşurării returului, rezultatele jocurilor disputate în tur se menţin, iar toate jocurile din retur (inclusiv cele care s-au desfășurat până la data retragerii/excluderii) rămase a se desfăşura conform programului oficial, se omologhează cu rezultatul de 3 – 0 în favoarea fiecărei echipe adverse.

  Astfel, după anunţul de ieri al Comisiei de disciplină, Olimpia mai are nevoie practic de un singur punct pentru a fi sigură de intrarea în play-off.

  Mai mult, elevii lui Csik pot rămâne între primele şase chiar dacă pierd la Mioveni şi acasă cu Bistriţa, cu condiţia ca bistriţenii să nu câştige sâmbătă cu ASA.

  Olimpia va juca sâmbătă în deplasare, de la ora 16, la CS Mioveni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img