More  Meci egal la Oraşu Nou

  - Advertisement -

  4

  Duminică, la Oraşu Nou, liderul seriei A, Talna, a primit vizita ocupantei locului secund, Turul Micula. Scorul a fost egal, 1-1, după un meci pe contre, în care fiecare dintre cele două putea obţine victoria.

  Echipa gazdă antrenată de Dacian Nastai a început mai bine meciul, iar în minutul 22, la o pătrundere a lui Ignat, echipa din Oraşu Nou cere lovitură de la 11 metri, după căderea atacantului Taleni, însă arbitrul lasă jocul să continue. Magdas putea deschide scorul cu o lovitură de cap, dar portarul Crişan a fost la post. În prima repriză Bârle marchează, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Aşadar, la pauză s-a intrat la cabine fără gol marcat.

  În startul primei reprize, Godje putea duce Micula în avantaj, dar lovitura sa de cap trece la o palmă peste poarta echipei din Oraşu Nou. Peste două minute de la ocazia oaspeţilor, jucătorul de culoare Niang Moussa şutează, portarul Crişan respinge, iar mingea ajunge la Cozma, şutul căruia este blocat de acelaşi Crişan. Pe fondul unei dominări constante, Talna deschide scorul în minutul 63, când Bârle profită de o bâlbâială în careul miculenilor şi înscrise din câţiva metri. Peste doar câteva secunde, acelaşi Bârle primeşte o minge în adâncime, dar, singur cu portarul trimite pe lângă poartă.

  A venit şi egalarea, în minutul 70. După un contra-atac şcoală, pasă Godje spre Nemeti, iar acesta îl serveşte pe Mike, care trece de un adversar şi îl învinge pe Nagy cu un şut frumos la colţul scurt. După care s-a jucat pe contre. Bârle şi Câmpan nu reuşesc să trimită mingea în poarta oaspeţilor după centrările bune de pe dreapta ale jucătorului Khadim. De cealaltă parte, Mike şi Varga nu reuşesc să străpungă defensiva celor de la Oraşu Nou.

  S-a terminat 1-1, rezultat care nu avantajează nici una dintre cele două combatante.

  Talna rămâne lider, Victoria Apa trece pe doi după neprezentarea Voinţei Lazuri, meciul urmând să fie omologat cu 3-0 în favoarea echipei pregătite de Zoltan Ritli. Iar Turul lui Milu Petric cade pe locul trei, iar campionatul în această serie se relansează.­

  Talna: Nagy – Crăciun, Ignat, Pajzos, Niang, Khadim (88 Istvanfi), Erdei, Lung, Cozma (71 Câmpan), Bârle, Magdas – antrenor Dacian Nastai.

  Turul: Crişan – Ilban (77 Lupuţ), Pop, Carosan, Sandor, Bococi, Varga (90+2 Gheţea), Godje, Stoian, Nemeti, Mike.

  Seria A
  Apa – Lazuri 3-0 (nepr. Lazuri)
  Negresti – Medies 1-0
  Odoreu – Caraseu 1-3
  Dorolt – Doba 2-1
  Orasu Nou – Micula 1-1
  Babta – Olimpia II SM 2-7
  Crucisor – Livada 0-2
  Paulesti – Botiz 1-1

  Seria B
  Decebal – Capleni 5-3
  Oar – Sanislau 5-0
  Petresti – Ciumesti 1-2
  Piscolt – Moftinu Mare 1-2
  Andrid – Tasnad 0-3
  Urziceni – Berveni 1-0
  Moftinu Mic – Vetis 0-3
  Camin – Foieni 3-1

  3

  În seria B, primele trei clasate îşi continuă parcursul cap la cap, Someşul Oar, Schwaben Cămin şi Viitorul Vetiş se menţin cu 55 de puncte.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts