More


  Ne-au bătut turcii

  - Advertisement -

  Doi judoka de la CSM-CS Unio Satu Mare au încercat să obţină cel puţin o medalie la Cupa Europei la cadeţi, care s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică la Piteşti. Alături de antrenorul Mihaly Terely au făcut deplasarea la acest concurs Dora Kovacs la 70 de kg şi Florin Faur la 90 kg.

  Dora Kovacs a câştigat anul trecut medalia de bronz la această competiţie, atunci evoluând însă la categoria 63 de kg. Florin Faur este la primul an în cadrul acestei categorii de vârstă. Şi acest lucru s-a văzut, ambii fiind eliminaţi din primul tur.
  Se pare că turcii au fost mai tari decât cei doi sportivi sătmăreni. Atât Dora cât şi Florin au pierdut primul meci în faţa reprezentanţilor Turciei, care însă nu au reuşit să treacă de turul următor. În cadrul Cupei Europei la cadeţi au fost prezenţi 430 de sportivi din nu mai puţin de 20 de ţări, ceea ce spune multe despre nivelul acestui eveniment.­
  Pentru judoka sătmăreni urmează la sfârşitul săptămânii, mai exact sâmbătă, un nou concurs. Este vorba despre Memorialul Mihaly Debreczeni, care se va desfăşura în judeţul Bihor, la Borş.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare