More  Olimpia strânge rândurile după ratarea play-off-ului

  - Advertisement -

  oli

  La trei zile după partida pierdută cu Gloria Bistriţa, conducerea Olimpiei a ţinut să organizeze o conferinţă de presă în care să anunţe noua strategie a clubului după ratarea play-off-ului în seria Vest a Ligii a 2-a.

  Preşedintele Dan Băbuţ şi antrenorul Tibi Csik s-au declarat extrem de dezamăgiţi de rezultatul partidei de sâmbătă dar au ţinut să precizeze că obiectivul fixat la începutul sezonului a fost clasarea între locurile 1-8.

  “Ne pare rău că n-am intrat în play-ff şi sincer n-am fi vrut nici în ruptul capului să-i dezamăgim pe cei peste 4000 de spectatori veniţi la stadion, şi în general pe suporterii care ne-au fost alături în acest sezon. Dar trebuie să trecem peste acest eşec, să stăm cu capul sus şi să terminăm pe primul loc în play-out”, a spus preşedintele executiv Dan Băbuţ care a anunţat că de acum poate fi gândită o strategie pentru sezonul viitor.

  “Vom mai aduce 2-3 jucători , vrem să dăm o mai mare încredere juniorilor şi anul viitor echipa a doua să promoveze în liga a 3-a. Iar sezonul viitor vrem să ne găsească la final în prima parte a clasamentului”, a mai spus Dan Băbuţ .

  Legat de o eventuală promovare în Liga 1, oficialul sătmărean a amintit că deocamdată ăsta ne e locul.

  “ Ca nou-promovată sincer la început ne-am propus menţinerea în eşalonul secund. Mergem pas cu pas şi vom încerca în paralel cu întărirea lotului să îmbunătăţim şi condiţiile la stadion. Cu scaune şi la tribuna a 2-a, cu tabelă electronică şi, de ce nu, cu un teren sintetic”, a spus Băbuţ care la final i-a invitat pe sătmăreni să vină alături de echipă şi la meciurile din play- out.

  Antrenorul Tibi Csik îşi reproşează doar că “poate strategia pe final n-a fost cea potrivită. Trebuia să-i menajăm pe Iuhas şi Boştină la Mioveni şi să-i ferim de suspendare. Aveam nevoie de ei cu Bistriţa, sunt convins că nu pierdeam cu ei în teren. Aveam nevoie de experienţa lor. Oricum Bistriţa ne-a dat gol la singura lor ocazie din repriza a 2-a. Dacă nu era acea lovitură liberă şi acum jucam şi era tot 0-0”, a punctat Tibi Csik care a ţinut la final să le mulţumească fanilor pentru susţinere.

  “Vă dorim sărbători fericite şi vă aşteptăm în continuare la stadion”, a încheiat Tibi Csik.

  Olimpia va începe play-out-ul direct în etapa a doua, pe 26 aprilie acasă cu CS Mioveni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Cu buzele umflate

  0