More  Poliţiştii, descoperiţi în faţa bătăuşilor şi scandalagiilor

  - Advertisement -

  politie

  Viaţa de poliţist nu este numai lapte şi miere. Nu înseamnă numai un oarecare statut social impus de uniformă. Cei care şi-au ales meseria de poliţist au ştiut, de la bun început, că trebuie să se supună multor riscuri. Iar unul dintre acesta este de a fi înjuraţi, loviţi, scuipaţi, batjocoriţi sau chiar vătămaţi corporal grav de către cei care vor să se răzbune sau, pur şi simplu, şi-au ieşit din minţi. Cu aşa lege, nici nu este de mirare că infractorii au prins curaj. Agresorii de poliţişti nu au păţit mai nimic. Aşadar, bătăile încasate de poliţişti rămân, în majoritatea lor, nesancţionate, deschizând o cutie a Pandorei extrem de periculoasă.

  Polițiști ”altoiți” la Lipău
  Scandalagiii și alcooliștii din mediul rural știu una și bună: bătaia e soră cu moartea! De acest lucru s-au convins și doi polițiști din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Valea Vinului, care în timp ce se aflau în timpul liber și pentru simplul fapt că au îndrăznit să intervină între două bande de bătăuși s-au ales cu o păruială pe cinste. ”Doi lucrători de poliţie care se aflau în timpul liber au fost loviți într-un local public din Lipău. Cazul a fost sesizat prin SNUAU 112 la data de 13.04.2014, ora 01.43. Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Valea Vinului care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că evenimentul a avut loc într-un local din Lipău, pe fondul unui conflict spontan între două grupuri de tineri. Pentru stabilirea stării de fapt, șeful inspectoratului, comisar şef de poliţie dr. Taloş Constantin Ioan, a dispus verificări şi în funcţie de rezultatul acestora se vor lua măsurile legale faţă de persoanele vinovate”, se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare.

  Alt caz în inima Sătmarului
  Viaţa poliţiştilor corecţi din România nu este tocmai uşoară. De acest lucru s-a convins la începutul acestui an şi agentul principal de poliţie Antim Benchiş, care s-a trezit apostrofat serios pe reţelele de socializare de către Dănuţ Hotca. Totul s-a întâmplat după ce agentul a îndrăznit să îl oprească pentru a-l legitima, fiind nevoit să îl şi someze cu pistolul, în condiţiile în care maşina de lux pe care o conducea proaspătul şofer Dănuţ Hotca nu ar fi avut aplicată pe partea din faţă a maşinii plăcuţa cu numărul de înmatriculare, iar şoferul a refuzat să colaboreze. Evenimentul a avut loc seara, în jurul orei 23.30, în faţa Hotelului Dacia din centrul municipiului reşedinţă de judeţ. Pentru “tupeul” poliţistului, şoferul Dănuţ Hotca i-a promis acestuia “o flecmă”. Dus la secţia de poliţie, tânărul a fost amendat cu 1.500 de lei pentru refuz de legitimare, injurii, tulburarea ordinii publice şi cu 600 de lei amendă pentru că a circulat pe trotuar.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts