More


  Primăria Negreşti a elaborat graficul lucrărilor la apă şi canalizare

  - Advertisement -

  fedorca

  Conducerea Primăriei Negreşti Oaş, după o consultare cu firma constructoare, a elaborat un plan al lucrărilor de apă şi canalizare din oraş, astfel încât să nu fie tot oraşul în şantier în acelaşi timp. Primarul Aurelia Fedorca a precizat că lucrările au fost eşalonate în funcţie de priorităţi. În prima etapă, vor fi executate lucrări pe trei tronsoane de străzi.

  Cornetului şi Morii, în prima etapă
  Potrivit primarului oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca, lucrările de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare vor debuta în cel mult două săptămâni. “Împreună cu constructorul am elaborat un plan de lucrări pentru a evita astfel ca întreg oraşul să fie în acelaşi timp în şantier şi pentru a avea posibilitatea ca imediat după finalizarea lucrărilor la masterplanul apă-canal să putem reabilita tronsoanele respective”, a precizat Aurelia Fedorca.

  În prima etapă, lucrările vor începe simultan pe strada Cornetului, între străzile Valea Cerbului şi Victoriei, unde vor fi reabilitaţi 550 de metri de reţele de apă. De asemenea, vor mai fi executate lucrări de reabilitare a 400 de metri de reţea de apă pe strada Morii, între străzile 1 Iunie şi Oaşului, precum şi lucrări de extindere a acestor reţele pe aceeaşi stradă de la intersecţia cu strada Livezilor până la intersecţia cu strada Speranţei. Imediat ce lucrările la reţele de apă vor fi finalizate, vor începe lucăprile de reabilitare a tronsoanelor mai sus enumerate.

  Încă trei etape
  În continuare, vor urma încă trei etape de lucrări. Astfel, în etapa a doua vor fi cuprinse străzile Crizantemelor, Salcâmului. Cantina -Moţilor. Mihai Viteazu. Viitorului 1 (Oasului- 1Iunie), Viitorului 3 (curbă – spre capăt), Arenei (din 1 Iunie spre capăt), 1 Iunie ( Moţilor- Plopilor), Turului, Moţilor (1 Iunie- Creangă), Moţilor (1 Iunie –Unirii) şi Primăverii. În etapa a treia vor fi lucrări pe străzile Gării (Tuba), Lăcrimioarelor, V.Cerbului-spre cimitir, Zorilor 2, Popesti (T.Vladimirescu+ pe lângă şcoală) şi Popesti 2( V.Cerbului spre capăt).

  În fine, în ultima etapă vor fi executate lucrări pe străzile Magnoliei (spre capăt), Corni (1 Iunie-Oaşului), Tudor Vladimirescu în jos, Valea Cerbului 5 (Lăcrimioarelor spre Luna), Plopilor şi Podului. În total, vor fi executate lucrări de extindere a 1.180 metri liniari de reţele de apă, vor fi reabilitaţi 5.535 metri liniari de reţele de apă şi 4.400 metri liniari de extindere a reţelei de canalizare. Totodată, vor fi contorizate 500 de case şi 850 de apartamente.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img