More


  „Primăvara poeziei” a ajus la a XIV- ediție

  - Advertisement -
   
  Centrul de Cultură și Artă al Județului (CCAJ) Sălaj va găzdui, pe 12 aprilie, o nouă ediţie a Concursului judeţean de recitare din poezia românească. Competiţia, organizată de Consiliul Judeţean Sălaj, Centrului de Cultură şi Artă al Județului Sălaj, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (IȘJ) Sălaj, se va desfăşura de la ora 9.00 în cadrul evenimentului cultural „Primăvara Poeziei”, aflat la cea de-a XIV-a ediţie. Juriul va fi alcătuit din personalităţi şi specialişti în domeniul literaturii. Se vor acorda premii în valoare netă şi diplome.
   
  Potrivit organizatorilor, concursul îşi propune să descopere, să sprijine şi să promoveze tinere talente în acest domeniu şi se adresează tuturor elevilor înscrişi în şcolile gimnaziale, clasele V-VIII, licee şi colegii din judeţ.
  Competiția se va desfăşura pe două secţiuni: o secțiune este rezervată elevilor din şcolile gimnaziale, clasele V-VIII, care vor avea de pregătit două poezii din autorii cuprinşi în programa şcolară, dar alte texte decât cele studiate şi și o alta destinată exclusiv liceenilor, care se vor prezenta la concurs cu trei poezii: una de dragoste, una patriotică şi una satirică, aparţinând autorilor cuprinşi în programa şcolară, dar alte texte decât cele studiate.
  Persoanele interesate se pot înscrie în concurs până joi, 10 aprilie, pe baza fişei de participare disponibilă pe site-ul www.culturasalaj.ro sau la sediul Centrului de Cultură şi Artă al judeţului Sălaj.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img