Se anunţă spectacol la Poligonul ACRÎn această după-amiază, Poligonul ACR din Satu Mare găzduieşte etapa cu numărul doi a Campionatului Naţional de Rally Sprint. Organizatori principali sunt, ca de fiecare dată, ACR – filiala Satu Mare prin directorul David Seletye, CS Auto Karting Rider’s, Primăria şi Consiliul Local Satu Mare. De această dată nu se cunoaşte numărul total de participanţi, pentru că înscrierile se vor face în această dimineaţă la faţa locului. Înscrierile în concurs vor începe la ora 9.00, iar de la 11.00 se dă startul în concurs.
Sunt aşteptaţi peste 30 de piloţi, licenţiaţi şi nelicenţiaţi la următoarele categorii: JN 1, JN 2 (grupa juniori), ON 1, ON 2, ON 3 (grupa nelicenţiaţi), OO 1, OO 2 (grupa licenţiaţi) şi clasa OPEN.

Din păcate vremea nu ţine cu organizatorii, să nu uităm că în prima etapă, desfăşurată tot la poligonul de la ieşire din oraş ploaia a dat ceva bătăi de cap piloţilor. Sătmărenii au fost atunci la înălţime, mai mult, juniorii şi tinerii piloţi sătmăreni reuşind să domine concursul.
Daniel C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts