More


  Aur pentru Attila Bartincki în Ungaria

  =

  bartincki

  În week-end, karateka Bartincki Attila a reprezentat Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. la competiția internațională de karate din Mátészalka, Ungaria, ” VIII. MITSUYA-KAI Hungary”, la care au participat peste 100 de sportivi de la 14 cluburi din România și Ungaria. Bartincki Attila, conform așteptărilor, s-a clasat pe locul întâi, la proba de kata seniori, cucerind medalia de aur.

  Clubul careian organizează o nouă rundă de înscrieri pentru cei care doresc să învețe tainele artelor marțiale, ramura Karate, în luna mai.

  Ei se vor antrena împreună cu sportivii deja consacrați, medaliați la competițiile naționale, europene și mondiale, cu cei mai buni sportivi, la probele neolimpice, ai județului Satu Mare.

  ”Mai bine două ore de sport, pe zi, decât două ore în fața calculatorului”

  Doritorii sunt așteptați în sala de sport a Școlii Generale nr. 3, de pe strada Ignișului, din Carei, la ora 18, Luni, Miercuri și Joi.

  Pe lângă antrenamentele conduse de Sensei Dărăban Gheorghe, maestru 5 Dan și dr. Fazekas Gheorghe Zoltan, maestru 4 Dan, se vor putea antrena și cu Maeștrii Mirio Maninni și Rodolfo Bancone, în luna iulie, respectiv cu Sensei Sajo Zoltan, în luna mai și septembrie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img