More


  Aproape de promovarea în Divizia A 1

  - Advertisement -

  Voleibalistele de la CSM Satu Mare au evoluat zilele trecute la Iaşi, în cadrul barajului de promovare în Divizia A 1. Aşadar, pentru prima dată în istoria voleiului sătmărean, o echipă s-a bătut pentru un loc în elita acestui sport. Din păcate, principalele favorite, U Cluj şi Ştiinţa Miroslava Iaşi şi-au respectat blazonul şi au reuşit să se impună, câştigându-şi locul în prima ligă.

  Referitor la formaţia pregătită de Adrian Pricop, doar lipsa de experienţă şi faptul că echipa este formată în mare parte din voleibaliste de 16-17 ani a făcut ca CSM să nu prindă unul dintre cele două locuri fruntaşe. În primul joc, CSM a pierdut 3:0 (26:24, 25:11, 25:17) în faţa formaţiei gazdă, apoi a urmat o victorie lejeră cu 3:0 (25:16, 25:14, 25:16) în faţa Colegiului Naţional “Mircea cel Bătrân” Râmnicu Vâlcea. În meciul decisiv, fetele lui Pricop aveau nevoie de o victorie cu 3-0 sau 3-1 în faţa clujencelor, ceea ce nu s-a întâmplat, studentele impunându-se cu 3-0 (25:12, 25:19, 25:15). A fost o experienţă frumoasă, din care voleibalistele noastre au avut multe de învăţat. “Mă bucur că am fost acolo, ne-am bătut pentru un loc în prima divizie. Din păcate lipsa de experienţă şi presiunea prea mare pe umerii acestor jucătoare tinere a făcut ca CSM-ul să piardă meciurile cheie. Nu avem timp de lins rănile, pentru că în perioada următoare ne batem pentru titlul naţional la cadete“, a spus antrenorul Adrian Pricop. La Iaşi au evoluat pentru CSM Angelica Podină, Beata Vaida, Adriana Matei, cele două s-au întors recent de la lotul naţional de junioare, Natalia Preda, Denisa Mocar, Alexandra Mişca, Alexandra Molnar şi Daiana Adamcsik.

  În perioada 7-11 mai, la Tg. Mureş se dispută faza finală a Campionatului Naţional de volei cadete. Aşadar, de la Iaşi, delegaţia sătmăreană a pornit spre competiţia de la Tg. Mureş unde speră să obţină titlul naţional. Cu aceleaşi jucătoare, înafară de senioara Angelica Podină şi cu Natalia Acs în locul ei, Adi Pricop speră la un nou titlu. În grupă CSM va evolua împotriva celor de la CTF Mihai I Bucureşti, CSM CSS2 Bucureşti şi CSS Bega Timisoara, echipă împotriva căreia formaţia sătmăreană va debuta.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare