More


  Cinci medalii pentru Satu Mare la Cupa României

  - Advertisement -

  judo

  Judoka de la CSM Satu Mare şi CS Unio au dat lovitura la sfârşitul săptămânii la Cupa României la seniori. Sportivii sătmăreni au cucerit cinci medalii, din care patru de aur, iar pe cluburi CSM Satu Mare a terminat pe locul doi.

  Din cele şapte categorii de concurs, CSM Satu Mare a avut sportivi în cinci categorii, reuşind să câştige patru medalii de aur. Astfel, Remus Lazea (categoria 66 kg), Marian Halas (81 kg), Cristian Bodârlău (90 kg) şi Szamel Lorand (100 kg) au câştigat medalii de aur, iar Cristian Sereş (categoria 60 kg) şi-a adjudecat titlul de vicecampion la această competiţie.

  “Rezultatul este unul excepţional, mai ales că la sfârşitul competiţiei, în clasamentul pe cluburi CSM Satu Mare s-a situat pe locul II, rezultat care nu s-a mai obţinut până acum la Satu Mare. Din lot au mai făcut parte Florin Fuşle (categoria 81 kg), care din nefericire s-a accidentat în primul tur, neputând continua competiţia şi Vasile Fuşle în calitate de arbitru”, a spus Marian Halas în emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

  De remarcat că Samel Lorand şi Cristian Şereş sunt cu dublă legitimare, CSM Satu Mare- CS Unio iar Remus Lazea şi Cristian Bodârlău cu dublă legitimare, CSM Satu Mare- Dinamo Braşov.

  “ Sunt extrem de fericit mai ales că eu din toamnă nu am mai concurat din cauza unei accidentări. În plus, e prima medalie importantă la nivel de seniori. Le mulţumesc tuturor pentru sprijin”, a spus Samel Lorand, prezent şi el aseară în studioul Nord Vest TV.

  În a doua zi a competiţiei s-a desfăşurat Campionatul naţional de ne-waza unde s-au obţinut următoarele rezultate: Remus Lazea (categoria 66 kg) a devenit campion naţional iar titlul de vicecampion a fost adjudecat de Lorand Samel (la categoria +90 kg). Tot la această categorie Cristian Bodârlău a cucerit medalia de bronz. Echipa de judo a CSM Satu Mare este antrenată de Vasile Fuşle senior şi Marian Halas iar la CS UNIO cei doi sportivi sunt pregătiţi de Mihai Terelyi.

  Florin Muresan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare