More


  Crimă odioasă la Odoreu

  =

  batrana-odoreu

  O octogenară a fost găsită moartă în propria casă cu multiple urme de violenţă pe corp

  O bătrână în vârstă de 81 de ani din Odoreu a fost găsită moartă vineri seara în propria locuinţă zăcând într-o baltă de sânge. Femeia prezenta multiple urme de violenţă pe corp, iar poliţiştii au demarat o ancheta pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul.  Anchetatorii au luat în calcul şi posibilitatea unui viol urmat de crimă.

  Poliţia a fost anunţată de către un vecin de-al victimei vineri seara, în jurul orei 21. Acesta a precizat că a găsit-o pe femeie decedată în propria casă zăcând într-o baltă de sânge, prezentând multe urme de violenţe pe corp şi fiind pe jumătate dezbrăcată. De asemenea, lucrurile din casă erau întoarse, iar masa răsturnată.

  La scurt timp, la faţa locului a sosit şi un echipaj de ambulanţă care nu a putut să facă altceva decât să constate decesul bătrânei.  De asemenea, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă alcătuită din poliţişti criminalişti, judiciriaşti şi de ordine publică, conduşi de prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Dumitru Micle, şi şeful IPJ SatuMare, comisar şef de poliţie Constantin Taloş – şeful IPJ SatuMare.

  Cel puţin deocamdată nu se ştie cum a murit octogenara, dar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauza decesului. Ţinându-se cont de multiplele urme de lovituri de pe corpul femeii, dar şi de faptul că a fost găsită aproape dezbrăcată, poliţiştii iau în calcul varianta unui viol urmat de crimă. În urma  cercetărilor anchetatorii şi-au format un cerc de suspecţi printre care se află şi fiul victimei, care locuieşte în aceeaşi locuinţă.

  Cercetările în cauză continuă şi se fac investigaţii pentru stabilirea împrejurărilor în care a decedat femeia.

  UPDATE!

  În urma verificărilor făcute de către anchetatori, a fost stabilit şi un cerc de suspecţi din care făcea parte şi fiul victimei, Gheorghe Nichita, în vârstă de circa 55 de ani.  Acesta a fost reţinut în dimineaţa zilei de sâmbătă, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

  Potrivit unor surse, în seara zilei de vineri, Gheorghe Nichita s-ar fi întors acasă sub influenţa băuturilor alcoolice şi, probabil că în urma unor neînţelegeri cu mama sa, Maria, ar fi bătut-o până a ucis-o.  Din cauza faptului că femeia a fost găsită dezbrăcată pe jumătate există suspiciuni că ar şi violat-o. Suspectul urmează a fi audiat de anchetatori.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img