More

    Deplasare grea pentru gruparea sătmăreană

    csm

    Pe handbaliştii de la CSM Satu Mare îi aşteaptă o deplasare grea, la Făgăraş. În etapa a 20-a din cadrul Diviziei A, duminică, handbaliştii antrenaţi de Nicolae Istrate vor să îşi ia revanşa după înfrângerea de pe teren propriu din turul de campionat în faţa gazdelor de duminică.

    Nu va fi uşor însă, pentru că formaţia din Făgăraş ţinteşte podiumul. Mai ales că echipele clasate pe locurile doi şi trei, Piteşti şi Sebeş, sunt adversari în această etapă, iar în cazul unei victorii a Făgăraşului în faţa CSM-ului egalează la puncte una dintre cele două.

    Delegaţia sătmăreană pleacă la drum în această dimineaţă la ora 9.00. Chira şi Jurj sunt accidentaţi, ultimul cu întindere la inghinali şi nu vor face deplasarea, iar portarul Cioroiu este încă nerefăcut dar va încerca să evolueze duminică.
    Astfel, cu siguranţă este nevoie de improvizaţii atât în apărare cât şi în ofensivă. Partida este programată de la ora 12.00 şi va fi arbitrată de cuplul Dinu/Dogărescu din Bucureşti.

    “Ne aşteaptă o deplasare dificilă, dar vrem să câştigăm. Plecăm dimineaţa pentru a putea să ne revenim după drumul care va dura peste şapte ore. Din păcate problemele de lot s-ar putea să îşi pună amprenta, pentru că sunt nevoit din nou să improvizez. Cioroiu nu ştiu cât de bine va putea evolua în poartă, sperăm ca Pogynă să reuşească un meci bun în care să închidă poarta“, a spus Nicolae Istrate.
    Programul etapei a 20-a
    CSS Sighişoara – CSU Craiova
    HCM Făgăraş – CSM Satu Mare
    Naţional Sighişoara – HC Sibiu
    CSU Cluj – Academia Baia Mare
    HC Piteşti – Voinţa Sebeş
    CSM Oradea – stă

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE