More


  Derby fără miză la Piteşti

  - Advertisement -

  olimpia-mioveni-2

  Olimpia joacă azi de la ora 11 la Piteşti cu CS Mioveni în etapa a 7- a a play –out-ului Ligii a 2-a. E o întâlnire fără miză dacă ţinem cont că ambele echipe sunt cu obiectivul realizat şi au scăpat deja de emoţiile retrogradării.

  În aceste condiţii am putea spune că jucătorii ar putea avea o eventuală motivaţie financiară, dacă sunt prime puse la bătaie, ori şi-ar dori să se facă remarcaţi pentru a prinde din vară contracte mai substanţiale! Olimpia s-a deplasat ieri spre Piteşti iar din lot lipsesc, accidentaţi, Anca –Trip, Micaş, Zsiga, Roghină şi Bujor iar Rus e suspendat după cartonaşul roşu primit la Motru. Sincer după propunerile venite de la LPF ca de la toamnă echipele de liga a 2-a să fie obligate să aibă în lot mai mulţi juniori ne-am fi aşteptat ca la aceste meciuri fără miză rămase până la finalul sezonului antrenorii Olimpiei să promoveze în lot câţiva copii de la echipa de republicani a clubului. Măcar să se obişnuiască şi ei cu atmosfera de la echipa mare şi eventual să prindă câteva minute pe final . Căci e greu de crezut că dacă nu-i testăm acum în “amicalele” rămase din acest play-out o să-i vedem în lot de la toamnă când miza va fi uriaşă.

  Echipa probabilă:
  Miron- Munteanu, Ene, Bălău, Iuhas- Gavrilescu, Schvarczkopf, Villand, Lemac- Boştină, Feier.

  Miriuţă anunţă revenirea lui Ene la CFR Cluj
  Altfel, Olimpia îl va pierde mai mult ca sigur din vară pe fundaşul Cornel Ene care e dorit înapoi în Gruia de antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuţă. CFR Cluj intră într-un proces de restructurare după ce Arpad Paszkany a anunţat că renunţă la echipă. Totuşi, Vasile Miriuţă va continua şi a dezvăluit cine va pleca şi cine va rămîne în Gruia. Tehnicianul lui CFR a anunţat şi transferul lui Cornel Ene, fundaş central de 20 de ani de la Olimpia Satu Mare.

  “Am văzut că nu mai este domnul Paszkany, dar domnul Mureşan m-a asigurat că totul va fi bine. Acum trebuie să aşteptăm să vedem dacă mergem în Europa. Maftei pleacă de la echipă. Am stat cu el de vorbă, nu va mai continua la echipă. Nu ştiu unde va merge. Deac şi Florin Costea vor rămîne la echipă, mai au contract cu CFR. Sînt mulţi care continuă. Ricardo Cadu sper să rămînă, eu îl vreau. Şi el a zis că vrea să rămînă, nu cred că este vreo problemă dacă i se va micşora salariul. Felgueiras nu are o ofertă concretă din cîte ştiu, Camora, Ogbu, Sulley rămîn şi ei. Deocamdată, vine doar Ene de la Satu Mare, un fundaş pe care mi l-am dorit. A crescut mult. De la echipele retrogradate nu vreau jucători, nu o să iau niciodată”, a spus Miriuţă la Digi.

  Cornel Ene şi-a început fotbalul la Satu Mare şi a ajuns de la Viitorul la CFR Cluj de unde fundaşul a fost apoi împrumutat sezonul trecut la UTA iar din vară a ajuns la Olimpia tot sub formă de împrumut. 350000 e cota de transfer a lui Ene pe site-ul transfermarkt.co.uk.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunt mediu

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare