More


  Didi Prodan şef la FRF?

  - Advertisement -

  prodan

  Cu un termen la Tribunal programat pe 3 iunie şi cu voci care susţin că alegerile pentru preşedinţia FRF s-ar putea repeta, Răzvan Burleanu, actualul şef de la Casa Fotbalului, are un prim contracandidat la funcţia sa: sătmăreanul Daniel Prodan.

  Fostul internaţional, mazilit de Burleanu din structurile FRF şi aflat în conflict deschis cu acesta, intenţionează să se înscrie în cursa pentru conducerea federaţiei, dacă Tribunalul Bucureşti va declara nule alegerile din 5 martie. “Dacă se vor organiza din nou alegeri, voi candida. Îi lansez public această provocare lui Răzvan Burleanu, cel care a spus că va câştiga şi a doua oară, dacă alegerile se vor repeta. Sau să demisioneze şi să vină să candideze împotriva mea, unu contra unu”, a declarat Daniel Prodan pentru prosport.ro.

  De altfel, Daniel Prodan şi-a continuat războiul cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu (29 de ani). Fostul component al ”Generaţiei de Aur” l-a ironizat în direct la Digisport după meciul Steaua-Oţelul pe şeful de la Casa Fotbalului.

  Înainte de finala Cupei, Prodan a venit cu o propunere pentru tânărul conducător al fotbalului românesc:
  ”Este normal ca preşedintele nevalidat să înmâneze Cupa. Dacă se poate, să facă o tură de stadion cu trofeul în mână, să-l cunoască lumea. Dacă nu, să-l lase pe Chivorchian, cunoscut în fotbal de pe vremea <<Cooperativei>>”

  Prodan nu s-a oprit însă aici! Sătmăreanul a comentat în stilul caracteristic conjunctura în care se află Răzvan Burleanu: ”Situaţia preşedintelui nevalidat reprezintă imaginea de ansamblu ce defineşte întreg fotbalul românesc: incertitudine, haos, nepricepere”.

  Fostul fundaş central merge ”pe mâna” Stelei în finala Cupei României: ”După părerea mea, Steaua o să câştige trofeul. Faţă de Astra, băieţii lui Reghe au în plus mentalitatea de învingători. Asta şi faptul că au un antrenor care a jucat la acest club, care cunoaşte filozofia şi spiritul acestei echipe, reprezintă cheia succesului în acest sezon”.

  În încheiere, Prodan a afirmat că formaţia roş-albastră va domina cu autoritate şi următoarele sezoane ale Ligii I: ”Steaua se va impune mult timp de acum încolo. În Ghencea se cultivă mentalitatea de învingător şi dorinţa de victorie”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img