More


  Doba prinde un loc în “elită“

  - Advertisement -

  doba

  În week-end s-au jucat partidele ultimei etape din acest sezon al Ligii a IV-a. Sigur, mai este de disputat finala judeţeană şi partidele din Cupa României, dar în rest, formaţiile din eşalon intră în vacanţă.

  Reamintim că finala se va juca pe 7 iunie pe stadionul Olimpia între Victoria Apa, campioana seriei A şi Someşul Oar, campioana seriei B, iar partida se anunţă una frumoasă. De la toamnă, sistemul competiţional va fi unul nou, aşa cum s-a votat la Adunarea Generală de anul trecut. Astfel, primele şase clasate din cele două serii, plus echipele campioane din Liga a V-a vor forma liga de elită cu 14 echipe.

  Asta înseamnă că vom avea un fotbal de o şi mai bună calitate. Dacă în seria B, în ceea ce priveşte top 6 lucrurile erau clare, în seria A, după partida de la Doba dintre Voinţa şi Olimpia II echipa din Doba a prins un loc care duce în noua ligă din sezonul viitor. Însă totul se va decide la Adunarea Generală de pe 5 iulie.

  La Petreşti, echipa care a acumulat doar 8 (!) puncte într-un întreg sezon (30 de etape), jucătorii sunt mai preocupaţi în a se lua la ceartă cu arbitrii decât a juca fotbal, la fel cum s-a întâmplat şi în această ultimă etapă când arbitrul de centru a fost înjurat de unul dintre jucători, în minutul 89, la 5-2 pentru Moftinu Mare!

  Seria A
  Apa – Micula 1-2
  Babta – Botiz 0-2
  Livada – Lazuri 2-0
  Orasu Nou – Caraseu 3-0
  Olimpia II SM – Doba 2-2
  Paulesti – Medies 2-4
  Crucisor – Negresti 3-0
  Odoreu – Dorolt – amânat

  Seria B
  Moftinu Mic – Oar 2-8
  Camin – Sanislau 4-2
  Vetis – Ciumesti 4-3
  Petresti – Moftinu Mare 2-5
  Piscolt – Tasnad 1-3
  Capleni – Berveni (neprezentare oaspeţi)
  Urziceni – Foieni 0-2
  Andrid – Decebal 8-1

  Untitled-12  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img