More


  Florin Gardoş a sărbătorit cu familia pe Naţional Arena

  =

  gardos

  Sătmăreanul Florin Gardoş (25 de ani) a fost cu siguranţă unul dintre cei mai importanţi jucători ai campioanei în acest sezon. Acesta a recunoscut de altfel la Nord Vest TV că a avut cel mai bun sezon al carierei şi că deşi mai are încă trei ani de contract cu Steaua n-ar spune nu unui transfer în străinătate.

  Accidentat, Gardoş nu a jucat marţi seara în partida cu Oţelul dar a participat din plin la sărbătoarea de pe Naţional Arena. Alături de el i-a fost familia, Gardoş postând de altfel imediat după terminarea partidei o fotografie cu sora şi cu tatăl său împreună cu trofeul de campion!

  “Dedic titlul familiei mele“, a mai punctat Gardoş care a vorbit şi despre sărbătoarea grandioasă de marţi seara de după meciul cu Oţelul, pe Arena Naţională.

  “Am sărbătorit câştigarea campionatului după meciul cu Galaţi, fără alcool, fără nimic special, şi, dacă vom câştiga şi Cupa, vom face o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului. Cu suporterii şi cu tot ce trebuie, va fi sărbătoare mare. La începutul anului, mă gândeam la campionat şi la primăvara europeană, am avansat în Cupă și am vrut şi trofeul acesta. Suntem cei mai buni din ţară şi vrem să câştigăm tot”, a declarat sătmăreanul nostru care din păcate va rata finala cupei din cauza problemelor musculare.

  Florin Gardoş a câştigat al doilea său titlu cu Steaua şi al patrulea trofeu de când joacă în Ghencea.
  Felicitări familiei şi la cât mai multe trofee, Florine!

  Faptul că steliştii au fost foarte bucuroşi, iar buna dispoziţie a fost la ea acasă s-a văzut şi la interviurile din timpul festivităţii de premiere. Astfel, Florin Gardoş, alături de reporterul care îl intervieva au fost “trântiţi“ la pământ de Daniel Georgievski, care a făcut glume şi cu Latovlevici.

  Chiar dacă au apărut speculaţiile cum că sătmăreanul Gardoş ar dori să plece de la Steaua, acesta a declarat că îşi doreşte să continue aici, să mai câştige măcar un titlu în tricoul roş-albastru şi că este foarte fericit că se află la o echipă importantă din România.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img