More

  Florin Gardoş, din nou campion cu Steaua

  steaua

  Steaua București a devenit campioană națională din punct de vedere matematic, joi seara, după ce a învins pe Universitatea Cluj cu scorul de 1-0 (1-0), pe Cluj Arena, în etapa a 31-a a Ligii I de fotbal. Steaua are un avans de zece puncte față de a doua clasată, Petrolul Ploiești, și nu mai poate pierde al 25-lea său titlu național.

  Unicul gol al partidei a fost marcat de Andrei Prepeliță (45+2), cu capul, după un corner.

  Titular la Steaua şi în meciul de la Cluj, sătmăreanul Florin Gardoş a câştigat al doilea său titlu de campion iar acum speră să-şi treacă în palmares şi primul event după cucerirea Cupei României.

  “Sunt foarte fericit de ce am realizat la Steaua. Bucuria a fost şi mai mare deoarece am sărbătorit acest titlu aproape de casă iar familia mea şi o parte dintre prieteni mi-au fost alături”, ne-a spus Florin Gardoş care a ţinut să dedice familiei acest titlu.

  “Le mulţumesc celor din familie că m-au susţinut . Le dedic acest titlu din tot sufletul”, a mai spus Gardoş care luni a promis că va acorda un interviu emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

  Legat de meciul de pe Cluj Arena, steliștii au mai ratat ocazii uriașe de gol prin Alex Chipciu (30, 90), Iasmin latovlevici (60) și Claudiu Keșeru (85), în situații de unu la unu cu portarul, în timp ce Adrian Borza (67) a irosit șansa egalării, față în față cu Ciprian Tătărușanu.

  Un moment neplăcut a avut loc în min. 71, când un suporter al echipei clujene a pătruns pe teren și a încercat să-l lovească pe stelistul Fernando Varela, care se pregătea să execute o aruncare de la margine, dar a alunecat. El a fost reținut imediat de forțele de ordine.

  Steaua are patru victorii consecutive după eșecul cu FC Vaslui (0-1). ”U” a pierdut ultimele două jocuri de campionat cu același scor, 0-1.

  În 94 de partide directe, Steaua a obținut 56 de victorii, U — 17, iar 20 s-au încheiat la egalitate.

  Potrivit site-ului LPF, Steaua a pierdut ultima oară în deplasare pe 26 octombrie 2012, 1-3 cu FC Brașov.

  Florin Mureşan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE