More


  Gyenes, învingător printre noroaie

  - Advertisement -

  gyenes

  În week-end, la Moreni, judeţul Dâmboviţa s-a desfăşurat etapa cu numărul doi a Campionatului Naţional de enduro-cross. Un singur sătmărean a luat startul în această cursă, binecunoscutul Emanuel Gyenes. Acesta s-a temut de ploie şi noroi, cum se spune “de ce ţi-e frică nu scapi“, iar din turul al treilea ploaia a pus stăpânire peste cursă, anumite urcări au fost anulate, iar noroiul a creat mari probleme piloţilor.

  De altfel, din cauza ploii torenţiale, cursa a fost oprită cu zece minute mai repede. Din pozele postate pe un site de socializare îl putem vedea pe Gyenes plin de noroi, chiar el declarând că a avut nevoie de o zi întreagă pentru a-şi curăţa motocicleta.

  Chiar şi aşa, Mani a reuşit să câştige detaşat, la un tur faţă de locul doi şi să îşi treacă în cont încă 30 de puncte. În clasamentul general sătmăreanul are 10 puncte avans faţă de principalul său urmăritor, iar peste două săptămâni se va urca din nou pe şaua Husabergului. Asta pentru că, la Bacău, va avea loc o etapă din cadrul Campionatului European de enduro-cross, etapă care va puncta şi in campionatul intern.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img