More

  Liga a 2-a: Olimpia- FC Bihor 3-0 ( 1-0) Să vină vacanța!

  oli1

  Olimpia a câștigat lejer partida de aseară cu FC Bihor, scor 3-0 și și-a asigurat și matematic locul șapte în liga a 2-a.

  Fără să forțeze prea mult, galben-albaștrii s-au impus în fața unui adversar venit mai degrabă în excursie, la o pizza la Satu Mare.

  Olimpia a deschis rapid scorul prin fundașul Florin Mureșan. Acesta l-a executat în minutul 8 pe Fildan cu un șut sec din interiorul careului după un corner ”marca Gavrilescu”.

  Gavrilescu creează panică pe dreapta și în minutul 15 centrează spre Faur doar că mijlocașul venit de la Dej ratează de puțin ținta.

  Jocul se calmează brusc și până în minutul 45 nu se mai întâmplă nimic interesant la cele două porți. Orădenii își amintesc că au venit să joace și ceva fotbal abia în minutul de prelungire al primei reprize când Anca Trip scoate cu greutate torpila lui Sorian de la 25 m.

  Olimpia controlează jocul și după pauză dar ocaziile refuză să apară… Abia în minutul 73 la un nou corner marcă înregistrată Gavrilescu, căpitanul Cosmin Iuhas venit lansat înscrie din 6 m cu capul pentru 2-0.

  Svarzkopf pune cireașa pe tort cu un șut superb de la marginea careului , 3-0 în minutul 82 iar în prelungiri , Villand putea face chiar 4-0 doar că Fildan intervine miraculos.

  Consemnăm și debutul juniorului Lukacs la 18 ani, acesta intrând în minutul 78 la formația noastră. În același minut la bihoreni intra un alt junior, Cuc , aruncat în luptă la doar 17 ani de Alexandru Pelici.
  Arbitraj excelent asigurat de ecusonul FIFA, Teodora Albon din Cluj Napoca , cea care sezonul trecut conducea la centru finala Ligii Campionilor la fotbal feminin.

  Olimpia ar trebui să joace sâmbătă la Arad cu UTA doar că ”jucăria” lui Marțian s-a stricat și după neprogramarea de la Motru s-ar putea să urmeze excluderea din liga a 2-a pentru datorii neachitate…
  Stadion Olimpia, spectatori 400.

  Olimpia: Anca-Trip – D. Munteanu, Fl. Mureşan, C. Ene, Iuhas (cpt.) – Gavrilescu, R. Rus( 78 Lukacs) , Svarczkopf, Faur( 46 Villand) – D. Lemac( 59 Feier), Al. Boştină
  Antrenor: Tibi Csik
  FC Bihor: Fildan – Mihuţ, Fl. Lazăr (cpt.), Mintaş, Lupu( 46 Achim) – Sorian( 78 Cuc), Fl. Pop, M. Popa( 68 Ianc), Bic – Străuţ – R. Lukacs
  Antrenor: Alexandru Pelici.

  Declarații
  Alexandru Pelici:”Felicit Olimpia, consider că a fost surpriza plăcută a seriei și poate chiar merita un loc în play-off. Noi ne-am îndeplinit obiectivul și azi din păcate am făcut prea multe erori. Mizăm pe tineri în continuare, lucrez cu mare drag cu ei și cred că așa ar trebui să facă toate echipele la acest nivel”

  Tibi Csik: ” Nu facem experimente. Sunt jucători profesioniști și trebuie să-și facă datoria până la capăt. Azi a debutat un junior și va veni și momentul altora. Îi felicit pe băieți pentru victorie.Rămânem cu regretul că n-am intrat în play-off dar și așa cred c-am făcut un sezon bun”

  Mircea Bolba: ”Am câștigat clar și asta contează, iar în teren am avut cinci cadeți. De la toamnă vedem cine pleacă și cine vine…Deocamdată mai avem un meci de jucat, cu Motru iar cu echipa a doua vrem să câștigăm faza județeană a Cupei României.”

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE