More

    Liga a IV-a / Meci fără miză la Apa

    apa

    Sezonul 2013-2014 din Liga a IV-a la fotbal s-a încheiat în acest sfârşit de săptămână. Doar finala de pe 7 iunie mai rămâne de disputat. Cum am anunţat deja, ultimul act se va disputa între Victoria Apa şi Someşul Oar.

    În această ultimă etapă, liderul seriei A a întâlnit Turul Micula, ocupanta locului trei. Altădată un meci de maxim interes, sâmbătă s-a jucat practic o partidă amicală, fără miză pentru nici una dintre cele două combatante. Turul Micula a făcut deplasarea la Apa cu doar 11 jucători, iar Apa a jucat fără a forţa sau a încerca să câştige un “derby“, care sâmbătă nu a arătat deloc aşa. Totuşi cei care s-au impus au fost oaspeţii. Miculenii au deschis foarte rapid scorul, în minutul 3 , când Sandor trimite din careu lovitura liberă bătută de Stoian. În minutul 22 Duca putea face chiar 2-0 dar trimite slab după un contraatac. Un minut mai târziu, centralul Rebegea dictează lovitură de pedeapsă pentru gazde, la un henţ în careu, dar Grigorie ratează, la pauză oaspeţii intrând în avantaj.

    La revenirea de la cabine Apa egalează prin Vasilică Mihovici după pasa lui Timoc, în minutul 56. Turul dă lovitura în minutul 78 prin Duca, care trimite peste portarul Bărar. Apa a forţat însă nu a reuşit să egaleze, iar Turul câştigă un meci fără miză.

    Apa: Bărar – Tulici, R. Ritli, Iaţu, Timoc, Olaru (68 Dârle), Bordac, Szekely (46 Demeter), Mihovici, Grigorie (55 Cosma), Silaghi (82 Nicoară).
    Micula: Crişan – Bococi, Carosan, Stoian, Sandor, Nemeti, Pop, Szucs, T. Varga, Z. Varga, Duca.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE