More

  Luptătorul Lenard Berei, premiat de primarul Dorel Coica

  berei

  Performanţa deosebită realizată de Lenard Berei la Europenele de lupte greco-romane l-a adus pe acesta ieri în centrul atenţiei la conferinţa de presă organizată de primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica.

  Primarul Dorel Coica a ţinut să-l felicite şi să-l premieze personal după medalia de argint cucerită de luptător în Bulgaria.

  „Întotdeauna vom fi alături de campionii Sătmarului şi de oamenii care fac cinste şi aduc rezultate deosebite pentru oraşul nostru. Îl felicit din suflet pe Lenard şi pe antrenorul său, Tudor Barbul, şi-i asigur că vom rămâne alături de ei în continuare”, a spus primarul Dorel Coica.

  Antrenorul Tudor Barbul a reamintit că e prima medalie la Campionatul European pe care luptele sătmărene o obţin după o pauză de 50 de ani.

  „ Suntem extrem de mândri şi sper să urcăm pe podium şi la Mondialele din iulie din Slovacia.Rezultatul e cu atât mai important cu cât Lenard e în primul an la cadeţi” a punctat Barbul.

  Vă reamintim că la categoria 100 de kg, la Europenele de cadeţi din Bulgaria, sportivul pregătit de Tudor Barbul a reuşit să obţină medalia de argint.

  Lenard Berei a avut un parcurs foarte bun, i-a învins pe rând pe sârbul Tamas Bozo, pe polonezul Mateusz Zybala şi pe lituanianul Povilas Danilevicius. În ultimul act, Berei a dat peste georgianul Zviadi Pataridze. Din păcate, diferenţa de vârstă a făcut ca luptătorul din Ardud, aflat la primul an de cadeţi, să fie învins, dar chiar şi aşa, realizarea rămâne una incredibilă.

  Lenard Berei va pleca în această dimineaţă la lotul naţional de cadeţi care se află în pregătiri la Câmpulung Moldovenesc.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE