More

  Meci de infarct pe stadionul Someşul

  oar

  Cei prezenţi miercuri pe stadionul Someşul au avut ce să vadă. În derby-ul seriei B din Liga a IV-a, Someşul Oar a întâlnit Viitorul Vetiş, într-un meci care avea să decidă practic campioana seriei. Oaspeţii au condus cu 2-0, iar din minutul 74 gazdele au revenit şi au reuşit să se impună cu 3-2!

  Partida a început sub semnul dominării clare a formaţiei din Oar. Botoş din lovitură liberă şi Berci puteau deschide scorul. De cealaltă parte Vetişul a ripostat prin Ghiriti şi Mureşan care prinde un şut de la 25 de metri, iar portarul Dobrai respinge în transversală şutul puternic al acestuia. La faza următoare, oaspeţii deschid scorul prin Marius Pop care trimite în forţă cu capul din interiorul careului cornerul bătut de Florin Pop. Astfel, Vetişul a intrat la cabine în avantaj. Şi repriza secundă a început cu formaţia gazdă în atac, dar cei care au marcat din nou au fost cei din Vetiş. Ghiriti pleacă de la limita off-said-ului, intră în careu unde este faultat de Pintye, iar Ovidiu Mazilu dictează lovitură de la 11 metri, transformată de antrenorul-jucător Manu Mureşan. Oarul se aruncă în atac, dar Berci nu nimereşte ţinta. Vine însă minutul 74 care aduce şi descătuşarea formaţiei din Oar. Puţi reduce din diferenţă cu o execuţie de excepţie, un şut-centrare de pe partea dreaptă care trece peste Micle şi intră în poartă. După care a urmat un forsing al gazdelor, care reuşesc să egaleze prin Marius Pop cu un şut frumos de la 16 metri. Horvath de la echipa din Vetiş vede cartonaşul roşu pentru injurii la adresa arbitrului Mazilu, care a indicat cinci minute de prelungire. Şi când nimeni nu se mai aştepta Nagy aduce victoria campioanei seriei B în minutul 93. Spectatorii celor două formaţii au făcut spectacol în tribune, cu steaguri, vuvuzele, role de hârtie, ca şi la un adevărat derby. Echipa din Vetiş a lăsat însă o impresie foarte bună şi îşi anunţă candidatura la câştigarea campionatului în sezonul viitor.

  Aşadar, un meci interzis cardiacilor, un meci care a arătat de ce Oarul merită să joace finala. Apropo de finală, cel mai probabil pe 7 iunie, Oarul va întâlni Victoria Apa, într-un meci care va desemna echipa care va încerca promovarea în Liga a III-a.

  Oar: Dobrai – Silaghi, D. Botoş, Nagy, Pintye (63 Kirner), M. Pop, A. Botoş, Cădar (46 Puţi), Tripon, Matei, Berci (70 Sălăgeanu). Antrenor Alexandru Botoş.
  Vetiş: Micle – Boitor, M. Pop, Cuha, Horvath, M. Pop, Mureşan, Ursan (77 Oros), F. Pop, Ghiriti, Pusta (N. Nagy). Antrenor Manuel Mureşan.
  Înregistrarea partidei poate fi urmărită în această seară de la ora 22.00, la Nord Vest TV.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE