Minerii ca şi retrogradaţi, elevii lui Csik vor toate punctele

olimpia-motru

Olimpia joacă azi la Motru împotriva unei echipe deja resemnate cu gândul că de la toamnă va evolua în eşalonul trei. Elevii lui Csik pornesc favoriţi şi speră să obţină toate punctele pentru a-şi consolida prima poziţie din play-out –ul Ligii a 2-a, seria Vest.

“Nu ne interesează situaţia celor de la Motru. Noi mergem acolo să jucăm un fotbal bun şi să câştigăm toate punctele”, spune secundul Mircea Bolba care e convins că jucătorii Olimpiei vor trata foarte serios meciul de azi.

“Le-am spus că trebuie şters din memorie meciul cu UTA. Cu siguranţă că deşi e retrogradată echipa gazdă va încerca să ne pună serioase probleme”, a mai adăugat tehnicianul sătmărean.

Lotul Olimpiei a plecat ieri spre Motru fără accidentaţii Micaş şi Zsiga. Primul are probleme la genunchi iar al doilea are cotul umflat.

Se pare că antrenorii Olimpiei vor trimite în teren formula standard de echipă: Anca-Trip- Munteanu, Ene, Bălău, Iuhas- Gavrilescu, Villand, Rus, Lemac-Bujor, Boştină.

Partida care va începe de la ora 11 ar putea fi singura din etapa de azi a play-out-ului deoarece la UTA din nou sunt probleme, iar meciul arădenilor cu CS Mioveni s-ar putea să nu se mai dispute!

Clasament play-out
7. Olimpia 13 8 3 2 18-14 27
8. CS Mioveni 13 7 3 3 20-12 24
9. FC Bihor 14 6 5 3 20-13 23
10.UTA Arad 13 4 3 6 13-19 15
11. Min. Motru 13 2 3 8 13-19 9
12. U. Craiova 10 1 3 6 5-20 6

Cristian Stan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

De 2 x locul 3 pentru Adrian Szilagyi

Spadasinul Adrian Szilagyi de la CSM Satu Mare a urcat de două ori pe treapta a treia a podiumului la turneele individuale care au...

Dr. Cosmin Rațiu, reconfirmat în funcția de președinte al Colegiului Medicilor Stomatologi Satu Mare

Cunoscutul medic stomatolog Cosmin Rațiu a fost reconfirmat în funcția de președinte al filialei Satu Mare a Colegiului Medicilor Stomatologi. A fost reales în...

Mr. Bean la Satu Mare

O scenă demnă de filmele lui Mr. Bean s-a petrecut sâmbătă seara în parcarea mall-ului din Satu Mare. Filmarea a apărut pe contul activiştilor...

APEL! Tânăra arsă în explozia de la Satu Mare are nevoie de sânge

Tânăra arsă în explozia de la Satu Mare are nevoie de sânge. Sora fetei de 29 de ani a lansat un apel pentru cei...

Ordinul “Crucea Iustinian Arhiepiscopul”, oferit primarului comunei Homoroade, Ardelean Simion

La finalul slujbei de la Mănăstirea ”Sfântul Andrei” din Chilia , primarului comunei Homoroade, Ardelean Simion, i s-a conferit Ordinul “Crucea Iustinian Arhiepiscopul”. Această...