More


  Miză doar pentru bihoreni!

  =

  oli

  Scăpată de grijile retrogradării după succesul obținut acasă, 2-1 etapa trecută cu Mioveni, Olimpia s-a deplasat mult mai relaxată la Oradea unde va întâlni sambata de la ora 11 pe FC Bihor.

  Practic meciul mai are o mică miză doar pentru bihoreni, care încă nu sunt siguri 100% de locul lor în liga a 2-a și sezonul viitor. ” Suntem la șapte puncte de UTA dar matematic nu suntem salvați” avertizau oficialii de la FC Bihor după egalul de la Motru din etapa trecută.

  ”Noi suntem profesioniști, jucăm pentru prime, pentru noi , pentru a readuce suporterii la stadion și vrem să câștigăm fiecare meci”, spunea mijlocașul Dan Gavrilescu după meciul cu Mioveni, care e convins că Olimpia va câștiga la Oradea.
  ”I-am bătut în toate meciurile jucate în acest sezon , fie că au fost în campionat, ori în amicale, așa că trebuie să respectăm tradiția” a mai spus Gavrilescu.

  În prima parte a campionatului, “roş-albaştrii” din Oradea nu au putut emite pretenţii în faţa echipei din Satu Mare, care i-a învins atât acasă (2-0), cât şi la Oradea (1-0).

  Cum pentru play-off și play-out cartonașele galbene s-au anulat, singurul suspendat pentru acest meci e portarul Olimpiei, Anca –Trip. Acesta mai are de ispășit o etapă din suspendarea primită după cartonașul roșu văzut în minutul 90 al partidei cu Gloria Bistrița. După acest joc, Olimpia va întîlni miercuri la Satu Mare, UTA.

  Echipe probabile
  FC Bihor: Smaranda – Letan, Pascariu, Fl. Lazăr, R. Lupu – Fl. Pop, Haş, Bic, C. Străuţ, A. Achim – R. Lukacs. Antrenor: Alexandru Pelici.
  Olimpia: B. Miron – D. Muntean, Fl. Mureşan, C. Ene, Iuhas – Gavrilescu, Rus, Villand, Faur – Boștină, D. Lemac. Antrenor: Tiberiu Csik.
  Tot azi, de la ora 11.00, se dispută meciul UTA – Minerul Motru. CS Mioveni stă.

  Untitled-1
  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img