More


  Motru și UTA, retrogradate!

  - Advertisement -

  olimpia

  Sâmbătă s-au consumat partidele etapei a 6-a din faza a doua a competiției ligii secunde (seria de Vest). Lupta pentru promovare a rămas o afacere în trei: ASA Târgu Mureș, CSU Craiova și CSM Râmnicu Vâlcea, pe când în subsol lucrurile s-au clarificat deja Minerul Motru și UTA luând drumul eșalonului trei.

  Olimpia a stat în această etapă și va reveni pe teren sâmbătă la Pitești în duelul cu CS Mioveni. Cum lucrurile sunt clare și obiectivul e deja îndeplinit ar fi interesant de văzut dacă oficialii Olimpiei vor căuta să găsească soluții pentru sezonul viitor și vor încerca să le ofere câteva șanse și juniorilor republicani din club. Care ar putea fi introduși încet în atmosfera de la seniori, așa cum vedem că se întâmplă la alte echipe fără griji din eșalonul doi.

  În privința promovării, CS U Craiova a primit licența și dacă va termina pe priomele două locuri , de la toamnă va putea evolua în Liga 1. Nu același lucru se va întâmpla însă cu Rapid București. Echipa de pe locul doi al seriei Est la care evoluează sătmăreanul Daniel Lung, nu a trecut testul licenței și anunță că va merge la TAS. Doar că șansele de promovare acum sunt extrem de mici.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare