More


  Patru meciuri decise la “masa verde“

  - Advertisement -

  cartonas-rosu

  Comisia de Disciplină a AJF-ului sătmărean a sancţionat actele de indisciplină şi după etapa din week-endul trecut din fotbalul judeţean.

  Patru echipe nu s-au prezentat la meciuri. Astfel, au pierdut cu 3-0 şi au fost amendate cu sume cuprinse între 300 şi 400 de lei Energia Negreşti, Stăruinţa Berveni, Viile Satu Mare şi Cetate Ardud.

  Pentru cumul de cartonaşe galbene au fost eliminaţi şi vor sta o etapă Norbert Bota (Cărăşeu), Schnelenperger Cristian (Tăşnad), Tarr Robert (Botiz), Demian Gheorghe (Moftinu Mic) şi Roznov Petre (Supur).

  La jocul Piscolt – Tasnad a fost eliminat Angyal Loredan (Piscolt) pentru lovirea adversarului cu piciorul cind jocul era oprit pentru care a fost suspendat 2 etape si amendat cu suma de 65 lei. La Camin – Sanislau a fost eliminat jucătorul Podina Ioan (Camin) pentru lovirea adversarului cu mina peste fata cind jocul era oprit. Astfel s-a ales cu două etape de suspendare si amendat cu suma de 65 lei.

  Tot la acest joc a fost eliminat Molnar David (Sanislau) pentru lovirea adversarului cu mina peste fata cind jocul era oprit, primind aceeaşi sancţiune, două etape pe tuşă şi 65 de lei amendă. La Petresti – Moftinu Mare a fost eliminat jucătorul Bertus Attila (Petresti) pentru cumul de cartonase galbene si injurii la adresa arbitrului. Acesta a fost suspendat 3 etape si amendat cu suma de 75 lei. La jocul Oar – Vetis a fost eliminat Horvath Jozsef (Vetis) pentru injurii la adresa arbitrului, iar comisia l-a suspendat 2 etape si l-a amendat cu suma de 75 lei. Iar la meciul Supur – Craidorolt a fost eliminat Tatar Catalin (Craidorolt) pentru fault in postura de ultim aparator. Acesta a fost suspendat o etapa si amendat cu suma de 10 lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img