More


  Poftiți la spectacol…

  - Advertisement -

  olimpia-fc-bihor

  Fără presiunea rezultatului și cu obiectivele îndeplinite în acest an, Olimpia și FC Bihor promit să ofere un fotbal spectacol suporterilor ce vor veni la stadion.

  Partida care va începe la ora 18 contează pentru etapa a 8-a a play-out-ului iar cele două formații sunt vecine de clasament, locul șapte pentru Olimpia și opt pentru FC Bihor.

  ”Mereu au fost partide echilibrate și interesante între noi și FC Bihor. Avem o mică revanșă de luat după ce la Oradea am pierdut singurul meci din play-out în condiții ciudate, cu două penalty-uri dictate împotriva noastră”, a spus căpitanul Cosmin Iuhas la emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV. Olimpia vine după victoria de la CS Mioveni, 2-0, și după cel mai bun joc făcut în play-out. ”Va lipsi din lot doar Micaș. Restul băieților care au avut probleme la deplasarea de la Mioveni și-au revenit”, a declarat secundul Mircea Bolba.

  FC Bihor a câștigat și ea etapa trecută , 1-0 cu Minerul Motru, meci în care antrenorul Pelici a mizat pe jucătorii tineri din lot. „A fost un prim joc din cele trei pe care le mai aveam de disputat, în care așa cum am spus, încercăm să dăm minute jucătorilor care au evoluat mai puțin, dar și celor care mai au anumite obiective personale și aici mă gândesc la Raymond, care are șansa să devină golgheterul seriei.Felicit jucătorii pentru efortul depus pe această căldură și mă bucur că am reușit să urcăm un loc în clasament, cel puțin până la jocul direct cu Mioveni”, a declarat, la finalul meciului cu Motru, antrenorul „roș-albaștrilor”, Alexandru Pelici.

  Altfel, Olimpia II Satu Mare va juca joi la Dorolț în optimile Cupei României faza județeană cu Recolta lui Estinca, de la ora 18.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img