More


  S-a dus să culeagă ciuperci și nu s-a mai întors acasă

  =

  3

  Potrivit IPJ Sălaj, S. Ioan, din localitatea Derşida, a sesizat Poliţia, în data de 8 mai a.c., la ora 22.19, că nepotul său C.G., de 12 ani, a plecat de acasă, în jurul orei 9.00 dimineața, să culeagă ciuperci pe păşunea din apropierea locuinţei şi nu s-a mai întors.

  Poliţiştii au format imediat echipe de căutare şi scotocire prin zonele din apropierea locuinţei minorului, indicate de părinţii acestuia, însă acesta nu a fost găsit. Din discuţiile purtate cu părinţii şi rudele minorului, a rezultat că acesta a plecat de acasă de mai multe ori, fiind găsit, de fiecare dată, în grajdurile vecinilor, copilul motivând că s-a ascuns acolo pentru a nu fi certat de părinţi.

  Semnalmente: înălţime 1,20 m, păr negru tuns scurt, ochi căprui, ten măsliniu, constituţie atletică. Nu prezintă semne particulare.

  Îmbrăcăminte: tricou de culoare albă, geacă din fâş de culoare neagră îmblănită, pantalon de blugi culoare deschisă, în picioare poartă adidas de culoare galbenă. Persoanele care pot oferi informaţii despre minor sunt rugate să sune la 112.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img