More


  Și matematic salvați de la retrogradare!

  =

  oli

  Olimpia a câștigat la limită partida de sâmbătă de la Motru, scor 1-0, și cu patru etape înaintea finalului de sezon este și matematic salvată de la retrogradare. Elevii lui Csik și Bolba au început perfect meciul și au deschis scorul încă din minutul 8 după ce Florin Mureșan a reluat în plasă centrarea lui Bujor.

  A fost o mică revanșă pe care fundașul sătmărean a avut-o de luat după ce la meciul cu juniorii de la UTA a avut o evoluție ezitantă iar antrenorii l-au înlocuit după doar 17 minute de joc. Pe final, Olimpia a jucat în 10 după eliminarea pentru două galbene a lui Rus în minutul 89.

  ”Am bifat trei puncte muncite după un meci în care gazdele ne-au pus ceva probleme. ” a spus la final secundul Mircea Bolba care a amintit că, pe lângă reușita lui Mureșan, Olimpia a mai avut alte trei-patru situații bune de poartă.

  Antrenorului Tibi Csik pare că nu i-a trecut supărarea după ratarea calificării în play-off și și-a amintit la finalul meciului de la Motru de punctele pierdute în toamnă, acasă cu Minerul după acel 0-0.

  „Am avut calificarea în mână. Şi acea remiză din primele etape cu Minerul a contat. Dacă am fi câştigat atunci, poate nu mai veneam acum la Motru, ci jucam în play-out. Azi (n.r. – sâmbătă) nu am făcut un joc grozav, dar mă bucur că am câştigat. Am avut un meci foarte greu. A contat şi oboseala”, a spus antrenorul Tiberiu Csik. Olimpia stă etapa următoare și va juca abia peste două săptămâni la Pitești, cu CS Mioveni.

  Minerul: D. Popescu – Traşcă, Andriţoiu (41 Chirea), Dicu, Iclănzan, Schinteie – Hanu (min 46 Stănescu), Şoo, Nicoloff ( 71 Gruia), Stoenac – Fărcăşanu. Antrenor: Gabriel Zahiu.

  Olimpia: Anca-Trip – D. Muntean, Fl. Mureşan, C. Ene, Iuhas – Gavrilescu, Villand, R. Rus, D. Lemac (90 Dragoș) – Bujor (73 Roghină), Al. Boştină(58 Feier). Antrenor: Tiberiu Csik.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img