More

  Steaua, fără Gardoş în finala Cupei României

  gardos

  Accidentat în timpul meciului cu Petrolul, scor 0-0, Florin Gardoş (25 de ani) va rata ultimele meciuri din acest sezon. Fundaşul nu a fost aseară pe teren la meciul cu Oţelul şi va lipsi şi la finala Cupei de vineri, cu Astra.

  În minutul 50 al meciului cu Petrolul, Szukala a preferat să ia o acţiune pe cont propriu şi a pierdut mingea în terenul advers. Surprinşi de contraatacul Petrolului, cei care se aflau la această fază în apărarea stelistă au sprintat să blocheze acţiunea adversarilor, iar Gardoş a forţat şi când a ajuns în careu a simţit o durere bruscă la muşchiul biceps femural de la piciorul stâng. El s-a oprit imediat şi s-a prăbuşit din cauza durerii. A fost imediat schimbat, iar ieri, după ce a efectuat un RMN, a aflat că va trebui să facă o pauză de 2-3 săptămâni. Informaţia a fost confirmată de antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

  “Va lipsi două săptămâni, chiar trei. Are o întindere şi nu-l putem folosi la meciul din finală. E o pierdere foarte grea, dar mă bucur foarte mult că avem jucători care sunt pregătiţi şi sunt sigur că vor face faţă la meciul cu Astra. E bine că avem jucători care pot intra pe posturile respective”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport.

  De asemenea, Gardoş ar putea rata şi convocarea la echipa naţională pentru amicalele de la începutul lunii iunie din Austria.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE