More


  Steaua, fără Gardoş în finala Cupei României

  - Advertisement -

  gardos

  Accidentat în timpul meciului cu Petrolul, scor 0-0, Florin Gardoş (25 de ani) va rata ultimele meciuri din acest sezon. Fundaşul nu a fost aseară pe teren la meciul cu Oţelul şi va lipsi şi la finala Cupei de vineri, cu Astra.

  În minutul 50 al meciului cu Petrolul, Szukala a preferat să ia o acţiune pe cont propriu şi a pierdut mingea în terenul advers. Surprinşi de contraatacul Petrolului, cei care se aflau la această fază în apărarea stelistă au sprintat să blocheze acţiunea adversarilor, iar Gardoş a forţat şi când a ajuns în careu a simţit o durere bruscă la muşchiul biceps femural de la piciorul stâng. El s-a oprit imediat şi s-a prăbuşit din cauza durerii. A fost imediat schimbat, iar ieri, după ce a efectuat un RMN, a aflat că va trebui să facă o pauză de 2-3 săptămâni. Informaţia a fost confirmată de antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

  “Va lipsi două săptămâni, chiar trei. Are o întindere şi nu-l putem folosi la meciul din finală. E o pierdere foarte grea, dar mă bucur foarte mult că avem jucători care sunt pregătiţi şi sunt sigur că vor face faţă la meciul cu Astra. E bine că avem jucători care pot intra pe posturile respective”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport.

  De asemenea, Gardoş ar putea rata şi convocarea la echipa naţională pentru amicalele de la începutul lunii iunie din Austria.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img