Talna și-a revenit după pauză

meci-liga4

Cu siguranță că cel mai interesant meci al etapei de miercuri din liga a 4-a s-a jucat la Dorolț între două dintre cele mai bune echipe ale seriei A.

După ce au învins la Micula și au schimbat liderul seriei, elevii lui Estinca și-au dorit să își mai treacă în cont o nouă ispravă și să bată Talna Orașu Nou, formație ce e considerată una dintre candidatele la titlu.

Iar meciul a început perfect pentru gazde. În minutul 3 Jakkel a centrat perfect de pe dreapta și, venit lansat Nandor Mester a deschis scorul din 4m.

A urmat o serie de trei ratări incredibile cu Jakel în prim-plan, gazdele dominând de o manieră categorică prima repriză. Cum era oarecum firesc a venit și golul de 2-0. În minutul 45, scăpat de la limita ofsaidului, Lihet l-a surprins pe portarul gazdelor cu un lob în vinclu de la 25m.

Talna se trezește abia în prelungirile primei reprize și Cristi Cozma reduce din diferență la o bâlbâială a apărătorilor de la Dorolț.

Certați zdravăn la vestiar de antrenorul Dacian Nastai , jucătorii de la Orașu Nou își aduc aminte că au ca obiectiv câștigarea titlului și încep să joace și ceva fotbal. Erdei Sandor egalează rapid în minutul 48 cu o reluare la colțul scurt , apoi cu senegalezul Moussa pe post de servant, Bârle își începe recitalul și finalizează perfect două contraatacuri de manual. 2-3 în minutul 61 și 2-4 în minutul 70.

”S-a văzut pregătirea fizică superioară pe care o facem. La acest nivel contează mult că noi ne antrenăm măcar de două ori pe săptămână, în vreme ce alții se întîlnesc abia la meci. Se simte o oarecare presiune și de aici și jocul mai slab din prima repriză” a spus la final antrenorul celor de la Talna, Dacian Nastai, care recunoaște că după ce a câștigat cupa anul trecut acum și-ar dori o calificare în finala campionatului. Dacă la gazde, Jakkel s-a remarcat în prima parte, la oaspeți pe lângă Bârle, senegalezul Moussa a arătat calități și potențial. Partida a fost arbitrată excelent de trioul Kovacs Szabolcs, Neichi Sergiu și Dănuț Costea.

Cu acest succes Talna rămâne pe poziția a doua a clasamentului în vreme ce Recolta Dorolț pare a avea asigurată calificarea în liga a 4-a de elită pentru sezonul viitor!

Recolta Dorolț: Daniel Oșan – Arnold Drumar, Sandor Mester, Florin Coman, Mircea Petric, Jozsef Vegan, Nandor Mester, Cristian Mașlinca, Ionut Lihet, Daniel Jakkel, Eduard Bob. Rezerve: Alexandru Viski, Richard Szilagyi, Gheorghe Mocanu, Mihai Bumb, Istvan Kovacs, Alexandru Vincze.

Talna Orașu Nou: Iosif Barna – Ruben Cseh, Călin Crăciun, Stelian Câmpan, Attila Pajzos, Moussa Naig, Sandor Erdei, Alin Lung, Cristian Cozma, Bogdan Bîrle, Tamas Magdas. Rezerve: Marcel Smuczer, Janos Bute, Daniel Ignat, Khadim Der Serighe, Attila Kovacs, Matyas Erdei, Attila Istvanfi.

Seria A
Odoreu – Negrești 3-5
Apa – Cărășeu 5-1
Botiz – Livada 3-0
Medieș – Doba 0-4
Olimpia II – Lazuri 7-2
Păulești – Micula 0-2
Babța – Crucișor 6-0
Dorolț – Orașu Nou 2-4

Seria B
Andrid – Oar 0-6
Petrești – Tășnad 3-6
Foieni – Vetiș 0-4
Sanislău – Căpleni 2-3
Berveni – Ciumești 3-0
Cămin – Moftinu Mare 3-3
Urziceni – Moftinu Mic 0-0
Decebal – Pișcolt 2-0

Untitled-1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Mani Gyenes și Autonet Motorcycle Team pornesc la Dakar 2020

Sportivul sătmărean este deja un veteran al celui mai important raliu de anduranță din lume, iar la începutul lui 2020 va porni în cel...

Examen de centură la Spartacus Carei

În sala de sport a Liceului Teoretic Carei a avut loc sâmbătă un eveniment deosebit din viața clubului de judo AJC Spartacus Carei. Am...

”Strâmbi” în gândire ca turnul din Pisa

Viitor de aur ţara noastră are. Şi prevăz prin secoli a ei înălţare - spune poetul, însă la cum sunt de pregătite intelectual generațiile...

Primul deces prin hipotermie înregistrat în această iarnă

Un sătmărean de circa 60 de ani a fost găsit decedat, miercuri dimineața, în cartierul Micro 14. Din primele informații, se pare că este...

Incendiu la o casă de pe Drumul Careiului

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit, marţi, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la hornul unei case de locuit, situată...