More


  Titlul la cadete a ajuns la Satu Mare

  - Advertisement -

  volei

  După ce au fost foarte aproape de o promovare în premieră în Liga Naţională, voleibalistele de la CSM Satu Mare au participat la Tg. Mureş la faza finală a Campionatului Naţional de cadete. Formaţia pregătită de Adrian Pricop a reuşit să câştige titlul naţional, după ce anul trecut a obţinut medalia de bronz.

  Aşadar, fetele nostre au obţinut victorii pe linie. Au învins cu 3-0 la seturi formaţiile Dinamo, CSM Bucureşti şi Rapid, respectiv cu 3-2 pe CSS Bega Timişoara. Finala a fost una foarte disputată, unde CSM a dat peste formaţia gazdă, Medicina Tg. Mureş. Primul set a fost câştigat de voleibalistele noastre cu 25-14, iar în cel de-al doilea situaţia s-a mai echilibrat. Chiar şi aşa CSM a reuşit să se impună cu 25-22. A urmat un set trei în care gazdele au reuşit să câştige cu 25-15. Ultimul set a adus şi medalia de aur grupării sătmărene după un 25-21 fără drept de apel. În urma acestui rezultat, cadetele s-au întors cu medaliile preţioase la Satu Mare. Şi asta nu a fost tot, două jucătoare obţinând şi titluri speciale. Proaspăt întoarse de la lotul naţional de junioare, Adriana Matei a fost desemnată cel mai bun trăgător, iar Beata Vaida MVP-ul (cea mai valoroasă jucătoare) turneului. Viitorul voleiului sătmărean arată foarte bine, după titlul obţinut anul trecut la “speranţe“, acum munca a fost încununată cu un nou titlu la cadete.

  Antrenorul Adrian Pricop s-a arătat foarte mulţumit de această performanţă. “Am demonstrat încă o dată că prin muncă se poate ajunge la o asemenea performanţă. Ştiam că va fi greu în finală cu Tg. Mureş, dar fetele mele au jucat extraordinar. Felicit sportivele şi mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi“, a spus Pricop.

  Pentru CSM au evoluat excelent Beata Vaida, Adriana Matei, Natalia Preda, Denisa Mocar, Alexandra Mişca, Alexandra Molnar, Daiana Adamcsik şi Natalia Acs.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare