More


  Trei sătmărence convocate la echipa naţională de senioare

  - Advertisement -

  orosz

  Sătmărencele Andreea Orosz (foto), Claudia Pop şi Anita Meszaros precum şi jucătoarea CSM-ului din Satu Mare, Cristiana Cutaş, au fost convocate la lotul naţional de senioare pentru un stagiu de pregătire ce va începe pe 15 mai.

  Calificată direct la EuroBasket Women 2015, echipa naţională de senioare a României va avea un program destul de încărcat în această vară, chiar daca nu este prinsa cu emotiile calificarii la turneul final, antrenorii Florin Nini si Radu Alin avand misiunea de a gasi in perioadele de pregatire un nucleu de jucatoare cat mai valoros, care sa obtina la anul rezultate notabile in intrecerea continentala gazduită de Ungaria şi România.

  După vizita medicală , din 15 mai lotul se va reuni la Galaţi iar apoi vor urma o serie de partide amicale.

  Interesant e că în lotul lărgit al României nu se regăseşte nicio jucătoare de la noua campioană, CSM Târgovişte, iar vicecampioana ICIM Arad o are la Naţională doar pe Alina Crăciun.

  În schimb, CSM Satu Mare are două jucătoare, pe Andreea Orosz şi Cristiana Cutaş, la fel ca şi Danzio Timişoara şi Olimpia Braşov.

  Claudia Pop joacă încă în Ecuador la CB Santa Maria după ce în sezonul regulat a evoluat în Spania iar Anita Meszaros e legitimată în Franţa la Reims.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img