More


  Ultim sunat la Liceul Sportiv

  - Advertisement -

  lps

  Şi la Liceul cu Program Sportiv a avut loc ieri, în sala Gheorghe Gyurkan, festivitatea de absolvire a claselor a XII-a. Emoţii mari pentru liceenii care timp de patru ani, cu bune şi cu rele, au învăţat la acest liceu, iar sala a fost plină de părinţi şi rude, care au venit pentru a-şi vedea copiii proaspăt absolvenţi. Sigur, nu au lipsit florile, baloanele şi aparatele foto, care au amplificat fastul acestei festivităţi. La eveniment au participat pe lângă directorul Ionel Păcurariu şi directorul adjunct Dorel Ziman şi inspectorul de specialitate Petre Dumitru.

  Au fost acordate diplome de excelenţă pentru elevii cu rezultate remarcabile atât la învăţătură cât şi la sport. Iar cine zice că sportul de performanţă nu se potriveşte cu învăţătura se înşală. Fotbaliştii din XII B, Daniel Pop şi Eduard Pop au fost şefii de promoţie, cu media 10 pe linie. De asemenea, un alt sportiv de valoare, floretistul Bogdan Dascălu, din clasa XII A, a primit premiul întâi. Printre alţi sportivi cunoscuţi care au terminat liceul le mai amintim pe voleibalista Nikoletta Pop şi pugilista Erika Buttyan. Clasele XII A – clasă de atletism şi baschet şi XII B – clasă mozaic (handbal, volei, scrimă) şi-au luat astfel rămas bun de la profesori, conducerea şcolii, iar de acum pornesc pe drumul vieţii cu experienţele acumulate de-a lungul celor patru ani.

  La final, directorul Ionel Păcurariu a ţinut o cuvântare pentru tinerii absolvenţi, dorindu-le mult succes în viaţă şi “La revedere, pe 2024“. “Mă bucur că am mai încheiat un ciclu de patru ani, cu elevi minunaţi, care merită toate aprecierile. Iată că liceul nostru este bun nu doar la sport ci şi la învăţătură, pentru că fără o minte ageră nu poţi face performanţă. Îi felicit pe absolvenţi, pe profesori şi sper că au petrecut patru ani frumoşi împreună“, a spus directorul LPS, Ionel Păcurariu.
  După încheierea festivităţii a urmat aseară banchetul unde absolvenţii au petrecut până spre dimineaţă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img