More

  Victorie de palmares!

  olimpia1

  Olimpia Satu Mare a câştigat fără emoţii, scor 2-0, în faţa celor de la CS Mioveni, într-o partidă care a contat pentru etapa a 7-a din play-out. Sătmărenii s-au impus chiar mai lejer decât o arată scorul, pe lângă cele două goluri înscrise elevii lui Tibi Csik ratând încă alte câteva bune oportunităţi de a marca.

  Olimpia a avut un început excelent de partidă şi în minutul 5 putea deja să deschidă scorul. Gavrilescu a centrat ideal, de pe dreapta, pentru Boştină iar acesta din urmă a finalizat defectuos. Peste alte cinci minute acelaşi Gavrilescu îi pune mingea pe cap lui Villand însă mijlocaşul Olimpiei trimite puţin alături. Lemac aduce până la urmă golul, în minutul 12, reuşind să-l învingă pe portarul Croitoru cu un şut zdravăn de la 25 de metri. Gavrilescu are ratarea meciului în minutul 30 când singur cu poarta goală „reuşeşte” performanţa de a trimite mingea în plasa laterală! Olimpia face cel mai bun meci din acest play-out și continuă să domine și în repriza a doua .Pe rând Villand (min. 50), Feier (min. 70) şi Dragoş (min. 82) nu-l pot învinge pe goalkeeperul gazdelor, din poziţii ideale. Se face totuşi dreptate pe tabela de marcaj în ultimul minut de joc după ce Svarczkopf înscrie primul său gol din actualul sezon cu un şut de la 16 metri, dintr-o pasă venită de la Dragoş. Se termină 2-0 pentru Olimpia, scor care menţine echipa de pe Someş pe locul 1 în clasamentul play-out-lui seriei a II-a. Următorul meci al “galben-albaştrilor” va fi miercuri, de la ora 18.00, când vor primi replica celor de la FC Bihor.

  Csik : Îi felicit pe băieți!
  Într-o atmosferă dezolantă, pe un stadion gol, CS Mioveni a jucat din nou într-o formulă în care s-au regăsit mai mulţi jucători care au evoluat mai puţin în 2014 şi asta s-a văzut în evoluţia de ansamblu a echipei. Lipsa mizei acestei partide şi-a spus astfel cuvîntul în tabăra argeşeană, scopul urmărit de antrenorii gazdelor fiind doar acela de a urmări la joc în partide oficiale jucători care au avut prezenţe mai puţine pînă acum dar şi să ofere posibilitatea unor tineri jucători să debuteze.De partea cealaltă, aliniind o formulă standard, cu tot ceea ce avea mai bun la dispoziţie, antrenorul oaspeţilor Tiberiu Csik nu a avut prea multe emoţii, mai ales după ce Lemac a deschis şi repede scorul, în minutul 12, cu un şut puternic de la 25 m. De menționat că din lotul Olimpiei au lipsit accidentații Bujor, Anca Trip, Roghină, Zsiga și suspendatul Rus.

  ”Îi felicit pe băieți pentru jocul bun făcut. Ne-am asigurat cu această victorie primul loc în play out. Le-am spus și la pauză că trebuie să muncească mai mult unul pentru celălalt și că victoria nu poate să ne scape” a declarat la finalul meciului Tibi Csik.

  Bihor-Motru 1-0
  În celălalt meci al etapei FC Bihor a reuşit să câştige, scor 1-0, în deplasarea de la Motru. Singurul gol al partidei a fost marcat de R. Lukacs (min. 39) când atacantul orădean a finalizat cu un şut de la 14 metri.După această victorie FC Bihor face 29 de puncte şi trece pe locul secund al clasamentului. Partida de la Oradea a fost arbitrată de sătmăreanul Ovidiu Mazilu.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE