More

  Voinţa Doba câştigă la Medieşu Aurit

  Miercuri, s-a jucat etapa intermediară din Liga a IV-a. Un meci frumos s-a jucat la Medieşu Aurit, unde Dacia din localitate a întâlnit Voinţa Doba. Două echipe apropiate în clasament, locul nouă pentru formaţia gazdă şi şapte pentru echipa vizitatoare. Echipa din Doba a reuşit să se impună cu 4-0, după ce la pauză a avut 2-0.

  Oaspeţii au deschis rapid scorul prin Negru, cu un şut de la aproximativ 20 de metri. Pe fondul dominării, Doba face 2-0 în minutul 28 când Belbe reia cu capul centrarea venită de pe partea dreaptă şi înscrie din interiorul careului mic al lui Brii. Acesta avea să fie şi scorul la pauză, 2-0 pentru vizitatori.

  La pauză, Marius Silaghi de la Voinţa Doba face trei schimbări, faţă de doar una făcută de Vasile Robaş de la Medieş. La mijlocul reprizei secunde, Doba mai marchează de două ori. În minutul 72 M. Deac pătrunde pe partea stângă şi îl învinge cu un şut la colţul lung pe Brii, iar în minutul 76 Nemeth închide tabela cu un şut de la 16 metri. Gazdele, care au avut câteva indisponibilităţi au replicat destul de palid. Ocaziile mari au fost ratate de oaspeţi, Sorin Pătcaş şi Radu Nemeth putând majora diferenţa.

  Partida a fost arbitrată excelent de arbitri careieni Mihai Pop, Tamas Kopriva şi Zsolt Kopriva.

  Dacia: Brii – V. Varga, Pricop, I. Varga, S. Varga, S. Balog, A. Varga, Bumba (68 Torok), L. Balog (46 Silaghi), Pintea, Marton.
  Voinţa: Aspru – Sălăjan, Reschioto, Micle (46 Verdeş), Orosz, Drăgan (46 Temian), M. Deac, Mălan, Belbe (68 Pop), Negru (46 Pătcaş), F. Deac (52 Nemet).

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE