More

  Voinţa Gelu s-a reunit după 25 de ani

  aliza

  Un eveniment demn de luat în seamă s-a petrecut sâmbătă în sătucul Aliza. La “baza sportivă“ a lui Tudor Barbul, foştii jucători ai echipei de fotbal Voinţa Gelu s-au reunit în “cantonament“ după o pauză de 25 de ani.

  Cei prezenţi au încins şi o partidă de fotbal, după cum era şi normal, însă s-a jucat pe parcursul a două reprize din cauza ploii.

  S-au depănat amintiri, s-a servit o masă câmpenească de la care nu a lipsit voia bună întreţinută de pălinca şi vinul aferent. Nostalgici, cei prezenţi au promis că vor încerca să se repete această întâlnire, cel puţin o dată pe an.

  Printre cei prezenţi, care au jucat în urmă cu mai bine de 20 de ani pentru echipa din Gelu îi amintim pe Gheorghe Ieremi, Vasile Pătcaş, Ioan Huzău, Ioan Coman, Gheorghe Dumitraş, Ionel Cădar, Vasile Chendereş, Ioan Socaci (Strâmbu’), Tudor Barbul, Daniel Vinţ, Sorin Lăpuşte şi Costică Salai (Tostao).

  Chiar dacă anii au trecut peste ei, foştii jucători s-au mişcat destul de bine pe cochetul teren de fotbal de la Aliza.

  Iar la final, toată lumea a mulţumit doamnelor care au pregătit bucatele şi care au servit masa pentru “repriza a treia“: Leontina, Rodica, Viorica, Florica, Mihaela şi Bianca.

  Daniel Chiorean

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE