More


  Ardealul, fără reprezentant în conducerea LPF2

  - Advertisement -

  Şedinţa de vineri de la Mogoşoaia a Ligii Profesioniste de Fotbal pentru liga a 2-a a avut pe ordinea de zi şi alegerile pentru Biroul Executiv al acestui organism. În discuţiile premergătoare alegerilor propriu-zise, Auraş Braşoveanu, preşedintele Ligii, a propus ca votul să fie unul deschis, astfel încât să se ştie exact cine şi cum a votat. Propunerea sa a fost acceptată în unanimitate de către cei prezenţi. În ceea ce priveşte durata unui mandat în Biroul Executiv al FRF a fost stabilită la doi ani, fiind stabilită o limită de cel mult două mandate consecutive. S-a lămurit şi o problemă ridicată de unii conducători, aceea a înlocuirilor în caz de retrogradare sau promovare a cluburilor reprezentante, dar şi a pierderii dreptului de reprezentare al clubului de către cel ales. Astfel, cei care vor veni ca înlocuitori vor prelua funcţia pe perioada rămasă până la finalul celor doi ani regulamentari ai mandatului. Alegerea membrilor Biroului Executiv s-a făcut pe baza propunerilor venite de la conducătorii cu drept de vot prezenţi la şedinţă. Nominalizările pentru cele două locuri de vicepreşedinţi, câte unul pe serie, au fost Dan Tulpan de la Gloria Buzău (seria I) – propus de preşedintele Rapidului CFR Suceava şi Ionuţ Ivan de la FC Olt (seria II) – propus de către CSM Râmnicu Vâlcea. Cei doi au fost votaţi în unanimitate, după care s-a trecut la alegerea celor patru reprezentanţi din Biroul Executiv. Cinci oficiali au fost propuşi pentru cele patru locuri disponibile în Biroul Executiv. Pentru seria I, nominalizaţii au fost Virgil Munteanu (Fortuna Câmpina) – propus de Baloteşti, Ştefan Stana (Berceni) – propus de Rapid CFR, Constantin Prepeliţă (Unirea Slobozia) – propus de FC Olt. Ultimul a declinat nominalizarea din motive personale, astfel că pentru seria I au fost aleşi Virgil Munteanu şi Ştefan Stana, primul cu 14 voturi pentru şi celălalt cu 16, restul până la 19 fiind abţineri.

  În seria a II-a, lucrurile au fost mai simple, cu doar două nominalizări: Constantin Stancu (Mioveni) – propus de Gloria Buzău şi Bogdan Medrea (CSM Râmnicu Vâlcea) – propus de FC Olt. Ambii au fost aleşi, cu una, respectiv două abţineri. Concluzie, Ardealul nu are nici măcar un reprezentant în conducerea LPF2 iar reprezentanții seriei vest vin de fapt de la echipe din sud, Mioveni și Vâlcea.
  La ședință a participat și președintele FC Olimpia, Dan Băbuț. Iată componenţa finală a Biroului Executiv:Auraş Braşoveanu (Galați) – preşedinte, Dan Tulpan(Buzău), Ionuţ Ivan(FC Olt) – vicepreşedinţi, Virgil Munteanu (Fortuna), Ştefan Stana (Berceni), Constantin Stancu (Mioveni) şi Bogdan Medrea (CSM Râmnicu Vâlcea) – membri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img