More

    Argentina și Nigeria, braț la braț în optimi

    argentina

    Argentina se alătură Columbiei şi Olandei, terminînd grupa cu maximum de puncte. Sud-americanii au învins aseară Nigeria, scor 3-2, la capătul unui meci în care africanii s-au ridicat de mai multe ori la nivelul echipei lui Lionel Messi.

    Deşi au pierdut, nigerienii merg alături de Argentina în optimile de finală. Messi a deschis scorul în minutul 3, însă peste doar un minut Musa a egalat cu un şut superb la colţul lung. Acelaşi Messi a bătut o lovitură liberă magistral în ultimul minut al primei reprize şi a stabilit scorul pauzei, 1-2. După pauză acelaşi Musa a readus egalitatea pe tabelă, însă peste doar 3 minute Rojo a înscris un gol norocos şi a stabilit scorul final, 2-3.

    În celălalt meci al grupei, echipa Bosniei a obținut o victorie de palmares, 3-1 (1-0) cu Iran, aseară, pe ”Arena Fonte Nova” din Salvador, în Grupa F a Cupei Mondiale .
    Bosniacii au obținut prima lor victorie la Cupa Mondială prin golurile marcate de Edin Dzeko (23), Miralem Pjanic (59) și Avdija Vrsajevic (83), în timp ce golul Iranului a fost semnat de Reza Ghoochannejhad (82). Iranul a marcat primul și singurul gol la această Cupă Mondială , dar termină pe ultimul loc în grupă cu un singur punct.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE