More

  Ce plictiseală!

  Iran a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Nigeria, din prima etapă a fazei grupelor. Africanii au insistat mai mult în atac, însă cea mai mare ocazie de gol le-a aparţinut iranienilor, care puteau da lovitura în minutul 35, prin Ghoochannejhad. A fost primul 0-0 de la acest turneu final, care ne obişnuise cu foarte multe reuşite până acum.

  Cea mai mare ocazie de gol le-a aparţinut asiaticilor, cu zece minute înainte de pauza, când Ghoochannejhad l-a pus în valoare pe portarul lui Lille, Enyeama, care a scos o lovitură de cap din apropiere, din interiorul careului mic.

  Fără doi jucatori titulari, ieşiti în afara terenului din cauza unor probleme medicale, Nigeria a luptat de la egal la egal cu Iran, fără să abunde în acţiuni periculoase la poarta lui Haghighi.

  Era şi greu în faţa unui adversar care a terminat nici mai mult nici mai puţin de zece meciuri fără gol primit în campania de calificare pentru Cupa Mondială din Brazilia.
  Cu douăzeci de minute înainte de final, Onazi a încercat marea cu degetul printr-un şut cu latul de la aproximativ 20 de metri.

  Pooladi a evitat golul de 3 puncte, în minutul 90, cu o intervenţie precisă în faţa lui Ameobi, aflat pe bara a doua, gata-gata să profite de mingea trimisă de pe stânga de Musa. Cam puțin…Plictiseală mare într-un meci între două echipe ce candidează serios alături de Honduras la titlul de cele mai slabe de la Mondial!

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE