More


  Endrei Zsolt e “Strongest Man Satu Mare 2014”

  - Advertisement -

  strong

  Așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani, cei de la Big Security ne-au oferit de Zilele Orașului Satu Mare un show cu multă greutate. Concursul Srongest Man a ajuns la a noua ediție și a avut loc ieri după amiază în Centrul Vechi lângă Catedrala Romano-Catolică.

  Alexandru Cortean a reușit și în acest an să aducă la Satu Mare concurenți din trei țări, Ungaria, Serbia și România.

  ”Am avut o nouă ediție specială, una foarte atractivă. Cu sportivi care sînt campioni naționali la ei în țară și chiar au concurat la Campionatul Mondial”, a spus Sany Cortean , principalul organizator al evenimentului. Din păcate, accidentat, Sany a avut ceva probleme la prima probă și a pierdut timp prețios la trasul camionului iar apoi nu a putut recupera punctele pierdute. Iar sătmăreanul a terminat pe locul cinci în clasamentul final.

  Cei nouă concurenți au avut de tras un camion de opt tone, au făcut îndreptări și genuflexiuni cu o greutate de 250kg, au ridicat un buștean de 100 kg iar la final au cărat contracronometru două greutați de 130kg pe o distanță de 25m.Din păcate ploaia a cam încurcat socotelile organizatorilor iar ultimele două probe le-au dat ceva bătăi de cap participanților și , din păcate, a cam împrăștiat spectatorii.

  Cel mai puternic bărbat la Zilele Sătmarului s-a dovedit a fi ungurul Endrei Zsolt, urmat în clasament de Zokolicza Csaba, Biro Laszlo, Sarai Istvan, Alexandru Cortean, Varnai Richard, Kecskes Romi, Bartos Richard și Lukacs Krisztian.

  Evenimentul a fost prezentat impecabil de Dj Gabi iar înregistrarea concursului va fi difuzată în această seară în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img