More

    Event pentru Someşul Oar!

    oar

    Oar- Dobrai- Botoș D ( min 50 Mezei), Glodean (min 48 Berci), Silaghi,Matei- M.Pop ( min 77 Kirner), Botoș, Cadar, ( min 119 Fernea), Puți (min 102 Sălăgeanu)- Tripon, Nagy. Antrenori Botoș A. și Estinca A.

    Someșul Oar a demonstrat încă o dată că e cea mai bună echipă din fotbalul județean în acest sezon. După ce a câștigat Liga a 4-a într-o finală cu Victoria Apa, trupa din Oar a luat și Cupa României.

    Elevii antrenorului-jucător Piri Botoș au câștigat finala Cupei României, faza județeană, după succesul venit în prelungiri în fața celor de la Olimpia II Satu Mare. Succesul de sâmbătă al celor din Oar e cu atât mai important cu cât Olimpia II a avut în teren cei mai buni juniori și cadeți de la club iar pe bancă au stat antrenorii de la prima echipă, Csik și Bolba. Oarul a avut prima ocazie prin Nagy în minutul 10, apoi Olimpia II a ripostat prin lovitura de cap periculoasă a lui Rus (min 16). Someșul a deschis scorul în minutul 35 după o gafă a portarului Anca Trip. Acesta a scăpat mingea din brațe și atent Nagy a marcat din 4 m. Replica gazdelor nu s-a lăsat așteptată și Faur a egalat în minutul 37. Atacantul gazdelor , plecat de la limita ofsaidului, l-a învins pe Dobrai de la marginea careului.

    La reluare Pop Cristian e blocat de Matei ( min 49). Urmează 20 de minute plictisitoare cu un ritm lent și multe erori de ambele părți.În minutul 71 Tripon scoate un penalty, într-o fază ce nu anunța mare pericol la poarta lui Anca Trip. Doar că același Tripon trage mult peste de la punctul cu var și trimite meciul în prelungiri.

    Ciudat oarecum, Oarul pare echipa mai proaspătă. Juniorii Olimpiei intră în pană de idei iar veteranul Kirner, intrat în minutul 77, avea să fie omul decisiv.

    Atacantul de 39 de ani a stat la pândă mereu și în minutul 104 l-a păcălit pe Anca Trip cu o lovitură de cap a la Van Persie din interiorul careului. 2-1 pentru Oar și din păcate o nouă eroare decisivă a portarului ce în retur s-a descurcat excelent la prima echipă a Olimpiei.

    Kirner mai punctează o dată și face 3-1 în minutul 116 pentru ca în minutul 120 Sabău să mai îndulcească …înfrângerea cu reușita de 3-2.

    olimpia-II

    Olimpia II- Anca-Trip- Socaci (55 Bura), Sabău, Rus, Paul Cr.- Kinczel(63 Gulya), Roghină (72 Tillinger), Simon (46 Pop Cr.)Roatiș-Lukacs ( 85 Donca), Faur.Antrenori Tibi Csik și Mircea Bolba.

     

    Someșul Oar face astfel eventul în județ și așteaptă cu încredere barajul de promovare în liga a 3-a de sâmbătă!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE