More


  Giorgios Karagounis şi-a anunţat retragerea din naţionala Greciei

  - Advertisement -

  2

  Mijlocaşul Giorgios Karagounis şi-a anunţat, duminică seară, retragerea din echipa naţională a Greciei, după înfrângerea la lovituri de departajare din meciul cu reprezentativa statului Costa Rica şi eliminarea din optimile de finală ale Cupei Mondiale, informează L’Equipe.

  “Echipa a crescut, jucătorii tineri au câştigat experienţă. Pentru mine a venit momentul să mă retrag de la naţională. Am încercat să aduc experienţa mea la acest turneu final. Cred că jucătorii tineri vor face în continuare performanţă”, a spus Karagounis.

  Giorgio Karagounis, în vârstă de 37 de ani, a evoluat de 139 de ori pentru naţionala Greciei şi a devenit campion european în 2004.

  Grecia este adversara României în preliminariile Campionatului European din 2016, cele două formaţii urmând să se întâlnească 7 septembrie, la Atena.

  Reprezentativa statului Costa Rica s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, duminică, la Recife, cu scorul de 6-4, în urma loviturilor de departajare, selecţionata Greciei, în optimile competiţiei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img