More

  Huliganii argentinieni au “interzis“ la Mondiale

  argentina

  Autorităţile braziliene vor împiedica aproximativ 2.100 de suporteri argentinieni consideraţi violenţi să intre pe teritoriul Braziliei, fanii respectivi având interdicţie şi pe stadioanele din Argentina, informează AFP.

  “Autorităţile argentiniene ne-au furnizat o bază de date. Aceşti suporteri vor fi identificaţi şi li se va interzice accesul în Brazilia. În cazul în care vor reuşi să treacă frontiera şi dacă vor fi găsiţi, fanii respectivi vor fi trimişi înapoi în Argentina”, a declarat Luiz Eduardo Navajas, reprezentant al Interpol Brazilia.

  Navajas a precizat că în cazul huliganilor din Europa, în special a celor englezi, nu se impune vreo interdicţie din partea Braziliei, deoarece fanii au interdicţie de părăsire a ţărilor lor.

  “Ei au interdicţie de a părăsi ţările lor, paşapoartele le-au fost reţinute. Noi ţinem permanent legătura cu autorităţile din Anglia, Belgia şi Germania”, a precizat Navajas.

  Reprezentanţi ai poliţiilor din ţările calificate la CM se află în Brazilia şi au început luni activitatea la Centrul internaţional de cooperare a poliţiştilor, pentru a participa la măsurile de ordine prilejuite de Cupa Mondială.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE