More


  Juniorii vor cupa!

  - Advertisement -

  Olimpia II Satu Mare va întâlni noua campioană a Ligii a 4-a, Someşul Oar, în finala fazei judeţene a Cupei României.

  Partida se va juca sâmbătă de la ora 11 chiar pe stadionul Olimpia iar juniorii “galben-albaştrilor” par hotărâţi să-şi treacă-n cont primul trofeu din carieră. Antrenorul Mircea Bolba a declarat că a reţinut în lot cei mai valoroşi cadeţi şi juniori de la club şi că speră ca băieţii să demonstreze că oricând se poate conta pe ei şi la echipa de seniori , iar în finala cupei să reuşească un meci bun şi bineînţeles să obţină trofeul .“ Lotul l-am definitivat şi dimineaţă ne vedem la stadion. Sper să mă pot baza pe toată lumea . Nu va fi un meci uşor, Oarul a demonstrat că e cea mai bună echipă din liga a 4-a, se pregăteşte pentru baraj şi sunt convins că vor face tot posibilul să câştige” a spus Bolba care deocamdată a refuzat să dea detalii despre numele jucătorilor săi. “ O să aflaţi numele lor dimineaţă. Nu e niciun secret , dar vreau să fiu sigur că ce e la mine pe foaie va fi şi în realitate” a punctat Bolba.

  De partea cealaltă, Someşul Oar vine după victoria din finala Ligii a 4-a iar preşedintele Zsolt Maiorciac declară că e normal să-şi dorească eventul.

  “Am câştigat campionatul, normal că vrem cupa şi la baraj sperăm să închidem cercul victoriilor din finale” a punctat Maiorciac.

  Finala Cupei României, faza judeţeană dintre Olimpia şi Someşul Oar va fi arbitrată de careianul Dragoş Bogdan, ajutat la cele două margini de Tamas Kopriva şi Alexandra Şerbănoiu.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunt mediu

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare