More


  Lucrările la Academia de Tenis încep în iulie. Ar trebui finalizată până la sfârşitul anului

  =

  2

  Lucrările la Academia de Tenis, care va fi construită în Complexul Sportiv “Lia Manoliu”, încep în iulie, obiectivul urmând a fi finalizat până la sfârşitul anului, a anunţat, duminică, primarul Capitalei Sorin Oprescu.

  Prin proiect se propune realizarea a şase terenuri de tenis, precum şi a două clădiri anexă, care să adăpostească majoritatea funcţiunilor ce ţin de activitatea sportivă.

  “Luna viitoare încep lucrările, contractul de proiectare şi execuţie a fost deja semnat. Până la sfârşitul anului, această lucrare ar trebui finalizată“, a spus Oprescu.

  Valoarea totală a contractului este de 4,5 milioane lei, fără TVA.

  Primarul a mai spus că, în prezent, se derulează procedura de evaluare a ofertelor pentru desemnarea constructorului Arenei Multifuncţionale, care va fi construită tot în Complexul “Lia Manoliu”, pe un teren de 4,5 ha.

  Valoarea estimată a acestui obiectiv este de 290 milioane de lei, fără TVA.

  Primăria Capitalei mai are în plan şi refacerea şi modernizarea Patinoarului “Mihai Flamaropol”, proiect aflat în prezent tot în stadiul de evaluare a ofertelor. Valoarea totală a investiţiei este de 105 milioane de lei, fără TVA, iar durata de execuţie – 24 de luni.

  Patinoarul va avea o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 9.500 mp, cu o capacitate de 3.100 locuri.

  În scopul integrării în peisajul Parcului “Lia Manoliu”, acoperişul viitorului patinoar va fi verde, sub formă de relief artificial, orientat spre lacul din imediata vecinatate. Publicul va avea acces pe acoperiş, putându-se bucura astfel de o privelişte panoramică asupra ansamblului, a mai spus primarul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img