More


  Maradona, impresionat de forța Germaniei

  - Advertisement -

  Demonstrația de forță făcută de Germania luni seara în fața Portugaliei (4-0) ar trebui să le îngrijoreze pe celelalte favorite la câștigarea Cupei Mondiale de fotbal 2014, printre care se numără și Argentina, a declarat fostul idol al naționalei “albiceleste”, Diego Maradona.

  “Am văzut o Germanie devastatoare, o Germanie care se apropie de perfecțiune”, a spus “El Pibe d’Oro”, căpitanul selecționatei argentiniene care a cucerit titlul mondial în 1986, în cursul emisiunii sale “De Zurda”, difuzată de televiziunea venezueleană.
  “Ne îngrijorează forța lor fizică”, a adăugat Maradona, care i-a adus un elogiu lui Thomas Muller, autorul primei triple de la Mondialul brazilian.

  “Nu are niciun fel de mușchi, însă i-a răsucit pe toate părțile”, a adăugat starul argentinian, referindu-se la evoluția atacantului lui Bayern Munchen, pe care l-a supranumit “El Flaco” (Slăbănogul).

  Diego Maradona s-a declarat impresionat de “traiectoriile cu cursă foarte, foarte inteligente”, ale jucătorilor germani, concluzionând: “Dacă Germania păstrează acest ritm, atunci va trebui să fie luată în serios”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare