More


  Micii scrimeri sătmăreni la putere

  - Advertisement -

  20140531_121511

  La sfârşitul săptămânii care s-a încheiat, la Oradea a avut loc ediţia a treia a Memorialului Cornelia Ilie la spadă copii. Printre participanţi s-au numărat şi elevii antrenorilor de la CS Satu Mare, Lehel Nagy şi Francisc Csiszar, care au obţinut rezultate notabile. La categoria 9 ani fete, Adriana Nemeş s-a impus fără probleme, câştigând această categorie de vârstă. La băieţi, pe doi s-a clasat Luca Gurza, pe trei, Dan Maroscsak, iar pe 13 Ştefan Dragoş.

  La 11 ani fete Boglarka Szabo s-a clasat pe doi, Maria Crăciun pe 8, Cristina Ziman pe 13, iar Henrieta Leahu pe 16. La băieţi, Szilard Szabo a terminat pe şase iar Luca David pe 7. La 13 ani, Melany Pfeifer s-a clasat pe doi, Zsofia Kato pe 3, Asztrid Kiss pe 7. La băieţi, cel mai bine clasat a fost Marco Szekely, locul 6. La categoria 15 ani, de la CS s-au clasat pe doi Teodora Coste, pe 3 din nou Melany Pfeifer, pe 5 Amarilisz Pallai şi aşa mai departe. La băieţi 15 ani, Adam Macska a câştigat, pe trei s-a clasat Alex Oroian, iar pe cinci David Ziman. Acest concurs a fost un bun prilej de pregătire şi verificare înaintea C.N. de copii, care va avea loc la sfârşitul lunii la Bucureşti.

  Referitor la Bucureşti, micii floretişti sătmăreni au fost prezenţi la Cupa Stebal. Alături de antrenorul Arnold Izsaki, sportivii s-au întors acasă cu rezultate bune. Alexandra Lazin (16 ani) s-a clasat pe doi, Adriana Haidu (16 ani) şi Teodora Şofran (10-11 ani) pe trei, Tamara Ulici (12-13 ani) pe şase, iar Teodora Turdean (10-11 ani) pe 10. Această deplasare a fost posibilă şi cu sprijinul părinţilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare